Bodrum Arabasına El Konulmak İstenen Kokoreççi İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Arabasına El Konulmak İstenen Kokoreççi İntihar Girişiminde Bulundu

Arabasına el konulmak istenen kokoreççi intihar girişiminde bulunduMUĞLA'nın Bodrum ilçesi otogarındaki seyyar kokoreç tezgahına zabıta tarafından el konulmak istenen 52 yaşındaki Y.B. (Yusuf Balcı), karnına dayadığı bıçakla intihar girişiminde bulundu.

01.08.2017 19:25

Arabasına el konulmak istenen kokoreççi intihar girişiminde bulundu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi otogarındaki seyyar kokoreç tezgahına zabıta tarafından el konulmak istenen 52 yaşındaki Y.B. (Yusuf Balcı), karnına dayadığı bıçakla intihar girişiminde bulundu. Polis, zabıta ve çevredekilere zor anlar yaşatan Y.B., güçlükle ikna edilip, elindeki bıçak alındı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, bugün saat 17.00 sıralarında, Bodrum Otogarı'nda kokoreç satışı yapan evli ve bir çocuk babası Y.B.'nin seyyar arabasına el koymak istedi. Ancak, elindeki bıçağı karnına dayayan Y.B., "Ekmeğimle oynarsanız, aç kalıp öleceğime böyle ölürüm daha iyi" diyerek, bağırmaya başladı. Yanına kimseyi yaklaştırmayan Y.B., polis ve zabıta ekiplerine zor anlar yaşattı. 30 yıldır otogarda kokoreç satarak geçimini sağladığını belirten Y.B., "Hasta olduğum için ağır işlerde çalışamıyorum. Tezgahımı kaldırmasınlar. Yarın (çarşamba) Muğla'ya gidip, gerekli izin işlemlerini halledeceğim" dedi. 20 dakika boyunca polis ve zabıta ekiplerine direnen Y.B., daha sonra çevredeki vatandaşlarında devreye girmesiyle ikna oldu. Elindeki bıçak alınan Y.B., daha sonra ifadesine başvurulmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Y.B.'nin seyyar arabasının tezgahı kapatılırken, götürülmeyip, bulunduğu yerde bırakıldı.

Bodrum Arabasına El Konulmak İstenen Kokoreççi İntihar Girişiminde Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Arabasına El Konulmak İstenen Kokoreççi İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement