Bodrum'da Köpek Güzellik Yarışması - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Köpek Güzellik Yarışması

Bodrum\'da Köpek Güzellik Yarışması

Bodrum'da bağlı Turgutreis Beldesi'nde düzenlenen köpek güzellik yarışmasına, birbirinden güzel köpekler katıldı.

18.07.2011 10:55

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'nde düzenlenen köpek güzellik yarışmasına, birbirinden güzel köpekler katıldı. Yarışmada genel klasman 1'inciliğini kazanan 11 aylık danua cinsi köpek, Ukraynalı sahibine Avrupa seyahati kazandırdı.

Turgutreis Country Ranch Köpek Çiftliği'de bu yıl 7'ncisi düzenlenen yarışmada dört kategoride 110 köpek katıldı. Yarışmanın sunuculuğunu şarkıcı Yonca Evcimik, jüri üyeliklerini Sinan Erkoç, Arzu Erkoç, Akrep Nalan, veterinerler Yusuf Kayacık, Ahmet Kocabay, Tamara Kocabay ve Country Ranch Köpek Çiftliği işletmecisi Iris Maritime yaptı. 0- 10, 11- 20, 21- 30 ve 31 kilogram üstünde yarışan köpekler, birbirinden ilginç aksesuarlarıyla yeteneklerini sergiledi. Köpeklerin kadın sahipleri de mankenleri aratmadı. Yarışmada tazı, terrier, king charles, coocer, Rus finosu, pincher, İngiliz buldog, husky, beagle, golden retriever, Alman kurdu, rotweiller, collie, doberman, akbaş, danua ve kangal cinsi köpekler 1'inci olabilmek için mücadele etti.

Yarışmanın sonunda 0- 10 kilogram kategorisinde 1'incilikleri Neşe Teber'in 'Koko', 11- 20 kilogram kategorisinde Güzin Özgül'ün 'Şanslı', 21- 30 kilogram kategorisinde Rose Mary Taramantono'nun 'Pandora', 31 kilogram üstü ve genel klasman 1'inciliğini Güllük'te yaşayan Ukraynalı Hanna Mira'nın 11 aylık olmasına rağmen 75 kilogram olan 'Ferdinand' adlı danua cinsi köpeği kazandı. İki 1'incilik kupası ve 2 madalya alan Ferdinand'ın sahibine de ödül olarak iki kişilik Avrupa seyahati hediye edildi. Yarışmadan sonra ilk üç dereceye giren köpeklere madalya, sahiplerine kupa verildi.

Yarışma sonrasında açıklama yapan Yonca Evcimik, "Geçtiğimiz yıla kadar bu yarışmayı kısa süre önce yaşamını yitiren sevgili Defne Joy Foster sunuyordu. Onun yerini doldurmam mümkün değil. Türkiye'nin her yerinde hayvanlar için düzenlenen tüm organizasyon ve etkinliklere destek vermeye çalışıyorum. Bugün de birbirinden güzel dostlar yarıştı. Yarışmadan elde edilecek gelir yine Turgutreis Hayvan Barınağı'ndaki sokak hayvanları için kullanılacak" dedi.

Yarışma arasında düzenlenen dans gösterileri izleyenleri hayran bırakırken Fiesta animasyon ekibinin Michael Jackson danslarına genç kızlar da eşlik etti. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Köpek Güzellik Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement