Bodrum - Mıss Sina, Venezuellalı Model Oldu - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Mıss Sina, Venezuellalı Model Oldu

Bodrum - Mıss Sina, Venezuellalı Model Oldu

Model Gabriela Conception, Fashion Tv Modellerinin Konaklama Sponsorluğunu Üstlenen Sina Otel'in Güzeli Seçildi

04.07.2010 19:14

Model Gabriela Conception, Fashion TV modellerinin konaklama sponsorluğunu üstlenen Sina Otel'in güzeli seçildi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 9 Temmuz'da düzenlenecek Fashion TV Global Dünya Güzellik ve Modellik Yarışması için hazırlıklarını sürdüren modeller, otel güzeli seçilebilmek için podyuma çıktı. Ali Poyrazoğlu, Fedon gibi ünlü isimlerin yer aldığı jüri, Miss Sina'yı seçmekte zorlandı. 6 numara ile podyuma çıkan Venezuellalı model Gabriela Conception, Fashion TV modellerinin konaklama sponsorluğunu üstlenen Sina Otel'in güzeli seçildi.

Fashion Havana Beach Club'de 9 Temmuz gecesi düzenlenecek 2010 Fashion TV Global Dünya Güzellik ve Modellik Yarışması için Bodrum'da hazırlıklarını sürdüren modeller, otel sponsoru olan Sina Otel'in modeli olmak için yarıştı. Jüri üyeliğini Akrep Nalan, Fedon, Nilgün Belgün, Ali Poyrazoğlu, Yıldız Mavitan, Ayla Eryüksel, Fatoş Denizolgun, Michael Adams ve ünlü modacı Rossi Barborassa'nın yaptığı etkinlikte jüri üyeleri birinciyi seçmek için zorlandı. Modeller, birinciye verilecek 1 haftalık 2 kişilik tatili alabilmek için gece kıyafetleri ve bikinilerle podyumda boy gösterdi. Modellerin bikinili geçişlerinden sonra jüri üyeleri de kararını verdi. Miss Sina, Venezuellalı 20 yaşındaki model Gabriela Conception Miss Sina seçildi. Kolombiyalı ve Rus güzeller de bol alkış aldı. Modele tatil ödülünü Sina Otel Genel Müdürü Fatoş Denizolgun büyük bir zarf içinde verdi.

Fashion TV Türkiye Sorumlusu Enis Onat, Bodrum'da turizmin yayılmasına destek verdiklerini belirterek, ''197 ülkede 350 milyon kişi tarafından izlenmekteyiz. Bu tür yarışmalar Bodrum'un tanıtılmasına destek verecektir. Turizm iç turist ile 12 aya yayılamayacağı için, yurt dışında da yarışmanın yapılacağı yerler tanıtlıyor. Modellerin tarihi ve turistik mekanlarda fotoğraf çekimleri yapılıyor. Bu şekilde Bodrum'u bizde farklı bir yönüyle tanıtacağız' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Mıss Sina, Venezuellalı Model Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement