Bozdağ'dan 300 Kilogram Ağırlığındaki Soydaşa Jest - Son Dakika
Güncel

Bozdağ'dan 300 Kilogram Ağırlığındaki Soydaşa Jest

Bozdağ\'dan 300 Kilogram Ağırlığındaki Soydaşa Jest

Hasan Öymez - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Batı Trakya ziyareti sırasında karşılaştığı ve kendisinden yardım isteyen 300 kilogram ağırlığındaki Şahin Şerif'e özel imal edilmiş tekerlekli sandalye gönderdi.

17.01.2013 11:28

Hasan Öymez - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Batı Trakya ziyareti sırasında karşılaştığı ve kendisinden yardım isteyen 300 kilogram ağırlığındaki Şahin Şerif'e özel imal edilmiş tekerlekli sandalye gönderdi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, geçen yıl Kurban Bayramı'nda gittiği Batı Trakya'da, 300 kilogramlık obezite hastası Şahin Şerif'i de ziyaret etti. Şerif'in yardım talebi üzerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a konuyu bildiren Bozdağ, Türkiye'de tedavi görebileceğini Şerif'e iletti.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Şahin Şerif, İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi ettirildi.

-Özel tekerlekli sandalye-

Gümülcine'deki evinde de tedavisi sürdürülen soydaş Şahin Şerif, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan dışarı çıkabilecek, ev içinde günlük yaşamını kolaylaştıracak özel yapım tekerlekli sandalye ile yürürken destek alabileceği ünite gönderilmesini istedi.

Bozdağ tarafından gönderilen özel yapım tekerlekli sandalye ve yürürken destek alabileceği ünite, Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener, Şerif'e teslim edildi.

-"Bozdağ'a teşekkür ediyorum"-

Gümülcineli Şerif, özel yapım tekerlekli sandalyesini alırken "Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ sözünü tuttu, hastaneye götürdü, tedavimi ettirdi ve halen Anavatan'dan benim ilaçlarımı gönderiyor, telefon açıp halimi, hatırımı soruyor" dedi.

Şerif, "Başkonsolosum bana yardım ediyor, benim evime odunumu aldı,erzak aldı. İstanbul'dan Vali, Sağlık Müdürü beni telefonla arayıp durumumu soruyorlar. Şimdi de bana yürüyebilmem için gönderdikleri araba ve oturak için onlara teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

Yayıncı : Tolga Özgenç - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozdağ'dan 300 Kilogram Ağırlığındaki Soydaşa Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement