'Branş Şenliği' Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

'Branş Şenliği' Gerçekleşti

\'Branş Şenliği\' Gerçekleşti

Yumurta atma, halat çekme, kuru buz gösterisi gibi çok sayıda renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlik gerçekleşti.

10.04.2013 15:32

Olimpiyatlardaki başarısı ile kendinden söz ettiren Fatih Koleji öğrencilerin yaşayarak öğrenme modelini uygulayabilmelerine fırsat vermek amacıyla velilerin de katıldığı bir 'Branş Şenlikleri' düzenledi.

Bakırköy Fatih Koleji'nde bugün düzenlenen törene çok sayıda öğrenci ve velinin yanısıra Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldız da katıldı.

Bakırköy Fatih Koleji Okulu Müdürü Mehmet Dikmen yaptığı konuşma da bu yıl Branş Şenliklerinin ilkini gerçekleştirdiğini belirterek, 'Derslerde görülen bilgilerin tek bir ölçme ve değerlendirme yöntemi yoktur. Okutulan bilgilerin farklı şekilde hayata geçirilmesini ve sergilenmesini sağlamak, öğrencilerin kendilerini farklı şekilde ifade edebilmelerine imkan sağlamak amacıyla bu şenlikleri tertipliyoruz' dedi.

Bakırköy Fatih Koleji tarafından düzenlenen etkinlik deyim yerindeyse bahar şenliği tadında geçti. Öğrencilerin kendilerini göstermek için yaptığı etkinlikler herkesi kendisine hayran bıraktı.

Aralarında Bilişim Teknolojisi dalında, '3D Fotoğraf Sergisi', 'Araba Yarışı', İngilizce Dalında, 'Karooke', 'Spelling Bee', Beden Eğitimi Dalında, 'Halat Çekme', 'Penaltı Atma Yarışması', Görsel Sanatlar dalında, 'Ebru Çalışmaları', Fen Bilimleri Dalında, 'Yumurta Atma Yarışması', Matematik Dalında, 'Dokuz Taş', Fen Bilimleri Dalında, 'Kuru Buz Gösterisi', Müzik Dalında, 'Öğrenci Konserleri', Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dalında, 'Bilgi Yarışması', Türkçe dalında, 'Bir Kelime Bir İşlem' gibi konularında arasında bulunduğu çok sayıda etkinlik gerçekleşti.

On parmağında on marifet öğrenciler ayrıca çiğköfte standı ile de gelenlere renkli anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Branş Şenliği' Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement