Çalışkan: Patriotların Tek Amacı, İncirliği Korumakmış - Son Dakika
Güncel

Çalışkan: Patriotların Tek Amacı, İncirliği Korumakmış

Çalışkan: Patriotların Tek Amacı, İncirliği Korumakmış

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı ve GİK üyesi Necmettin Çalışkan Kudüs Tv'ye yaptığı açıklamada patriotların ülkemiz için tehdit olduğunu söyledi.

25.04.2013 15:51

Çalışkan açıklamasında "Son günlerde telefonla yapıldığı söylenen özür beyanının hemen akabinde bu tür olayların peş peşe gelmesi manidardır. Bildiğiniz gibi bir ay içerisinde üçüncü defa ABD Dışişleri Bakanı ülkemizi ziyaret ediyor. Bunların hepsi pazılın parçaları olarak birlikte düşündüğümüzde daha vahim sonuçlar ortaya çıktığını görmekteyiz. Bu patriot füzeler aslında ülkemizin sinsi işgalinin yeni bir versiyonudur. Çünkü NATO çerçevesinde ülkemize gelecek asker sayısı sözleşmelerde anlaşmalarda belirlenmiştir. Bunların dışında asker gelme imkânı olmadığı için geçmişte yaşadığımız çekiç güçler gibi yeni bir güç olarak karşımıza çıkmaktadır.

Patriotlar getirilirken konunun ülkemize hiçbir şekilde tartışılmasına anlaşılmasına gündeme gelmesine fırsat tanınmadı bir anda kucağımızda bulduk. Bunların tek amacı incirliği korumaktır. İncirlik zaten hiçbir şekilde kontrolümüzde değil. Adana'da yılbaşı gecesi ABD askerleri incirlikte bir camimize saldırmış talan etmişlerdi. Bu olay karşısında hükümet yetkilileri tarafından tepki gösterilemedi ve yaptıkları yanlarına kâr kaldı. Onun içindir ki incirlik hiçbir şekilde kontrolümüzde değil. Ve İncirliği tamamen koruma altına alarak Türkiye'mizin toprakları içinde müdahale şansları varken patriotların idaresi de bizde olmadığı için Ortadoğu ülkelerine gidecek füzelerin dışında kendi topraklarımıza bile incirlikten atılacak füzelere karşı savunma yapmamız hiçbir şekilde mümkün değil. Patriot füzeleri vasıtası ile ülkemiz bir şekilde ateş çemberinin içerisine tekrar sokuldu. Artık iş kontrolün çok çok ötesine geçti. Herkesin bildiği bir gerçek ki Ortadoğu'da yeni bir şekillenme Müslümanların kanı üzerinde yeni bir dünya kuruluşu var. Suriye'den sonra hedefte yeni bir ülke olarak İran ve sonra Türkiye'nin gündemde olduğu artık dost düşman herkesin dillendirdiği bir konudur.

Madem ülkemizi korumayacak o halde bu yanlıştan derhal dönülmelidir

Biz Saadet Partisi olarak İskenderun'da füzelerin giriş noktasında limanda büyük bir miting yapmayı planlamıştık ve ani bir kararla buna izin verilmedi. Müsaade edilseydi halkın tepkisi ortaya konmuş olacaktı. Halkın tepkisine izin verilmedi. Türkiye politikaların tekrar gözden geçirip patriotların ne anlama geldiğini anlaması lazım artık. Patriot demek üç masum kamyonun ülkemize girişi demek değildir. Patriotlar tamamen ülkenin elinin kolunun bağlanması ve yeniden işgali edilmesi ve Ortadoğu'da ki bu sinsi hesaplara Türkiye'nin basamak olarak kullanılması anlamı taşıyor. Umuyoruz ki bu yanlıştan bir an önce dönülür. Hükümet yetkilileri hiç olmazsa ABD'den yapılan bu açıklamayı bir itiraf kabul edip harekete geçerler. Ve madem bu füzeler ülkemizi korumayacak deyip müdahale ederler. Temennimiz ülkemizin selameti için budur. Aksi halde bu ateş çemberinin içine bir adım daha çekilmiş olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çalışkan: Patriotların Tek Amacı, İncirliği Korumakmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement