''Camide Sadece Alkol Tüketilmedi'' - Son Dakika
Güncel

''Camide Sadece Alkol Tüketilmedi''

\'\'Camide Sadece Alkol Tüketilmedi\'\'

Habertürk ekranlarına konuk olan GENAR Genel Müdürü Mustafa Şen şok bir iddiada bulundu.

19.06.2013 22:29  Güncelleme: 09:52

Şen: 'Taksim'de olaylardan etkilenen eylemciler, camiye sadece ayakkabılarıyla girip alkol tüketmedi. Bunun dışında farklı şeyler de oldu' dedi.

Celalettin Can: Gezi Parkı olaylarında meşru hakkını arayan insanların her zaman yanındayız. Bunun dışında Başbakan'a ve aile edilen küfürleri şiddetle kınıyoruz. Olaylar sırasında camide alkol tüketildi gibi birçok çarpıtıcı iddia ortaya atıldı. Böyle şeyler olmadı. Bunlar hep iddia. Camii imamı ve müezzini de böyle bir şey olmadı diyor. Bu eylem benim gözümde meşrudur.' Dedi.

Mustafa Şen: Taksim'deki olaylarda camide sadece alkol tüketilmedi farklı olaylar da yaşandı. Buna tanıklık eden yakın arkadaşlarım var. Olaylardan sonra camii imamı doğru bir tarz sergilemiştir ama maalesef söyledikleri doğru değil. Gergin ortamı daha da germenin anlamı yoktur. Bu tarz olaylarda ortamlar yumuşatıldıktan sonra oturup konuşulmalıdır.' dedi.

Mustafa Şen konu hakkında daha detaylı bir açıklama yapmazken, 'camide sadece alkol tüketilmedi, farklı şeyler de yapıldı' iddiası kafalarda ciddi soru işaretleri bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel ''Camide Sadece Alkol Tüketilmedi'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement