Zincir marketten Kurban Bayramı'na özel 2 farklı koli seçeneği - Son Dakika
Güncel

Zincir marketten Kurban Bayramı'na özel 2 farklı koli seçeneği

Zincir marketten Kurban Bayramı\'na özel 2 farklı koli seçeneği

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine vekaleten en az 20 kilogramlık 'Büyükbaş Koli' ve en az 17 kilogramlık 'Kıvırcık Koli' olmak üzere iki farklı seçenek sunduğunu duyurdu.

30.06.2021 10:26  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine vekaleten en az 20 kilogramlık 'Büyükbaş Koli' ve en az 17 kilogramlık 'Kıvırcık Koli' olmak üzere iki farklı seçenek sunduğunu duyurdu. Şirket ayrıca birçok dernek ve vakıfa kurban bağışı imkanı sunduğunu da açıkladı.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, hijyenik şartlarda kesim gerçekleştirildiğini ve kurbanlığın kaynağının belli, yüzde 100 yerli olduğunu açıkladı.

Online market uygulamasından verilen siparişlerle ilgili yapılan yazılı açıklamada, "CarrefourSA, marketlerinde bulunan kurbanlık satışının yanı sıra CarrefourSA.com ve CarrefourSA Online Market uygulaması üzerinden de sipariş alacak. CarrefourSA Online Market uygulaması üzerinden verilen siparişler hem marketlerden teslim alınabilecek hem de İstanbul, Adana, Adapazarı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla ve Tekirdağ olmak üzere 16 şehirde sipariş verilen adreslere ücretsiz olarak teslim edilecek" denildi.

'DİN GÖREVLİSİ, VETERİNER HEKİM VE NOTER EŞLİĞİNDE KESİM'

Şirketten konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

"Din görevlisi, noter ve veteriner hekimler eşliğinde kurbanlık kesimine bayramın 1. günü bayram namazından sonra başlanıp, kurban kesimi 3. günü gün batımında bitirilecek. Bu süreçte yüzde 100 yerli besi kurbanlıklar, CarrefourSA bünyesindeki veteriner hekimlerin kontrolü ve gözetimi altında kesilecek. Kurban kolilerin taşındığı araçların temizlik ve dezenfeksiyonu onaylı kimyasallar ile her taşıma öncesinde yapılacak, sevkiyat süresi boyunca araç sıcaklıkları uzaktan sıcaklık izleme sistemi ile takip edilerek, paketler uygun sıcaklıklarda teslim edilecek."

VAKIF VE DERNEKLERE KURBAN BAĞIŞI İMKANI

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler – Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ne kurban bağış olanağı sunduğunu duyurdu. Ayrıca bu yıl kurban derilerinin Türk Hava Kurumu'na bağışlanacağı da bildirildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zincir marketten Kurban Bayramı'na özel 2 farklı koli seçeneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement