Cemil Çiçek, Samsun'da Asayiş Şube Müdürünün Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Cemil Çiçek, Samsun'da Asayiş Şube Müdürünün Cenaze Törenine Katıldı

Cemil Çiçek, Samsun\'da Asayiş Şube Müdürünün Cenaze Törenine Katıldı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, spor yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat (46) için Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene katıldı.

25.03.2012 11:53

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, spor yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat (46) için Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene katıldı.

Samsun'da 3 yıldır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Sinan Polat, dün Samsun Polisevi'nin spor salonunda kondisyon aletleri ile spor yaparken kalp krizi geçirerek kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Evli 3 kızı bulunan Sinan Polat için görev yaptığı Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde bu sabah tören düzenlendi. Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf

Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Samsun Emniyet Müdürlüğü çalışanları, askeri erkan, daire müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Polat ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Tören mangasının omuzlarında tabutu Emniyet Müdürlüğü binası önüne getirilen Sinan Polat için burada helallik alındı ve Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk tarafından dua okundu. Törende Sinan Polat'ın ailesi ve meslektaşları gözyaşı döktü.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy törende yaptığı konuşmada, "Asayiş Şube Müdürümüz Samsun'da huzur ve güvenin sağlanması adına önemli faaliyetler içinde yer alan bir arkadaşımızdı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ise Sinan Polat'ın özel hayatının bulunmadığını ve kendisini daima görevine adadığını söyledi. Hulusi Çelik, "Sayın Meclis Başkanım çıkardığınız kanunların yılmaz savunucusuydu. Hayatını rejimin devamına ve onun sağlık bir şekilde sürdürülmesine adadı. O bizim ender örneklerimizdendi. Çok ilkeliydi, çalışkan ve dürüst bir insandı" şeklinde konuştu.

Törenin ardından Sinan Polat'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Erzurum'a gönderildi. Sinan Polat'ın meslek hayatından görev yaptığı üstün başarılardan dolayı 263 kez bakanlıkça maaş taltifi ve 8 kez de valilikçe takdirname ile ödüllendirildiği öğrenildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cemil Çiçek, Samsun'da Asayiş Şube Müdürünün Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement