Cesedin Sırrı 6 Yıl Sonra Çözüldü - Son Dakika
Güncel

Cesedin Sırrı 6 Yıl Sonra Çözüldü

Cesedin Sırrı 6 Yıl Sonra Çözüldü

Gaziantep'te çuval içinde kanalizasyona atılmış olarak bulunan cesedin sırrı tam 6 yıl sonra çözüldü.

19.03.2012 12:50  Güncelleme: 13:23

Gaziantep'te cesedi çuval içinde kanalizasyona atılmış olarak bulunan 66 yaşındaki Hasan Çolak'ın cinayetinin ardındaki sır perdesi polisin ısrarlı çalışması sonucu tam 6 yıl sonra aralandı. Çolak'ı döverek öldürdükten sonra çuvala koyup kanalizasyona attığı ileri sürülen aşk yaşadığı kadının da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Kahvelipınar Mahallesi'nin 14 Nisan 2006'da tıkanan kanalizasyonunu açmaya çalışan belediye görevlileri, çuval içinde bir ceset bulmuş, yapılan inceleme sonucu cesedin İslahiye İlçesi'nde çiftçilik yapan Hasan Çolak'a ait olduğu belirlenmişti. Çolak'ın yapılan otopsisinde göğüs kafesinde kırıklar olduğunun ortaya çıkması üzerine cinayet masası dedektifleri katil ya da katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı. Ancak bugüne kadar kesin bir bulguya ulaşılamadı. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir ihbar üzerine tekrar harekete geçen polis, Hasan Çolak'ın cesedinin bulunduğu mahallede oturan 41 yaşındaki Meral T. ile yasak aşk yaşadığını belirledi. Soruşturmayı çok yönlü olarak sürdüren ve zanlıları teknik takibe alan polis cinayetin Meral T.'nin kızı Melek T. ile birlikte yaşayan 29 yaşındaki Serkan Ö. ve arkadaşları 46 yaşındaki Haşim Y., 32 yaşındaki Hüseyin İ., 40 yaşındaki Hasan Hüseyin D. ve gasp suçundan cezaevinde bulunun 25 yaşındaki Şahin K. tarafından işlendiği yolunda bulgulara ulaştı. Gözaltına alınan zanlılar sorgularında, Serkan Ö.'nün kız arkadaşının annesi Meral T.'nin, öldürülen Hasan Çolak ile ilişkisini öğrenmesi üzerine, maktulü eve çağırıp dövdükleri bu sırada göğsüne tekmeyle vurulması sonucu ölmesi üzerine kaçtıkları, daha sonra da cesedi çuvala koyup kanalizasyona attıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Polisteki sorguları tamamlanan Serkan Ö., Meral T., Haşim Y., Hasan Hüseyin D., Şahin K. ve Hüseyin İ., polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cesedin Sırrı 6 Yıl Sonra Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement