Chobani'nin Türkiye'deki İletişimi Weber Shandwick Tarafından Yürütülecek - Son Dakika
Güncel

Chobani'nin Türkiye'deki İletişimi Weber Shandwick Tarafından Yürütülecek

Chobani\'nin Türkiye\'deki İletişimi Weber Shandwick Tarafından Yürütülecek

Weber Shandwick, Amerikan yoğurt pazarının lider markası Chobani'nin global halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetlerine destek veriyor.

14.03.2014 12:24

Chobani'nin Türkiye'deki iletişimi Weber Shandwick Türkiye tarafından yürütülecek

– Amerika'daki yoğurt pazarının lider markası Chobani, Türkiye'deki halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetlerini Weber Shandwick Türkiye ile yürütecek –

Dünyanın önde gelen halkla ilişkiler ajanslarından Weber Shandwick, Amerikan yoğurt pazarının lider markası Chobani'nin global halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetlerine destek veriyor. Weber Shandwick'in Türkiye ofisi de, Choban imarkasının kurucusu ve CEO'su olan Hamdi Ulukaya'nın Türkiye'deki medya iletişim faaliyetlerini yürütmekle görevlendirildi.

WeberS handwick Türkiye CEO'su Seda Yalçın, "Türkiye'deki köklerinin yanı sıra başarılarından dolayı hayranlık duyduğumuz bir şirket olan Chobani ile çalışma fırsatı elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Chobani markasını ve Sayın Ulukaya'yı Türkiye'de temsil etmek heyecan verici bir fırsat. Güçlü bir işbirliği oluşturacağımıza inanıyoruz" dedi.

Chobani, 2013'ün Eylül ayında global halkla ilişkiler ajansı olarak Weber Shandwick'i seçmişti. Weber Shandwick, Chobani'ye medya ilişkileri, kampanya desteği, etkileyici stratejisi ve kurumsal konu yönetimi alanlarında hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Chobani'nin Türkiye'deki İletişimi Weber Shandwick Tarafından Yürütülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement