Son dakika haberleri: Emine Erdoğan'dan "Zafer Geçidi Töreni" paylaşımı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: Emine Erdoğan'dan "Zafer Geçidi Töreni" paylaşımı Açıklaması

Son dakika habere göre Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Zafer Günü Geçit Töreni'ne katılarak Azerbaycan halkının coşkusuna ortak olduklarını belirterek, "Azerbaycan'ın haklı davasının her zaman yanındayız.

10.12.2020 13:49  Güncelleme: 19:56

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Zafer Günü Geçit Töreni'ne katılarak Azerbaycan halkının coşkusuna ortak olduklarını belirterek, "Azerbaycan'ın haklı davasının her zaman yanındayız. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve değerli eşi Mehriban Aliyeva'ya samimi ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Azerbaycan'ın Ermenistan işgalindeki topraklarının kurtarılması dolayısıyla Bakü'de düzenlenen Zafer Geçidi Töreni'ne katılan Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan, "Azerbaycan'ın Zafer Günü Geçit Töreni'ne katılarak, Azerbaycan halkının coşkusuna ortak olduk. Azerbaycan'ın haklı davasının her zaman yanındayız. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve değerli eşi Mehriban Aliyeva'ya samimi ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Son dakika haberleri: Emine Erdoğan\'dan "Zafer Geçidi Töreni" paylaşımı Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: Emine Erdoğan'dan 'Zafer Geçidi Töreni' paylaşımı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement