Deniz Seki'yi '8 Taş, 4 Kuş' Yaktı - Son Dakika
Güncel

Deniz Seki'yi '8 Taş, 4 Kuş' Yaktı

Deniz Seki\'yi \'8 Taş, 4 Kuş\' Yaktı

Yargıtay'ın kararı onaylaması halinde tekrar cezaevine girecek olan ünlü şarkıcı karardan sonra ilk kez konuştu.

26.05.2012 18:16  Güncelleme: 12:49

"Uyuşturucu ticareti yapmak" gerekçesiyle mahkemenin verdiği 6 yıl 3 aylık cezayı Yargıtay'ın onaylaması halinde tekrar cezaevine girecek olan Deniz Seki ilk kez konuştu.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karar sonrası ilk kez konuşan Seki, davayı temyiz edeceklerini, Türk adaletine güvendiğini söyledi.

İmza gününde açıklamalarda bulunan Deniz Seki, "Temyize gideceğiz. Türk adaletine güveniyorum. Hayat devam ediyor. Albüm yapmaya devam edeceğim. Sizlerin dualarına da ihtiyacım var" dedi.

DENİZ SEKİ'Yİ YAKAN ŞİFRE: 8 TAŞ, 4 KUŞ

Deniz Seki'yi, dinlemeye takılan "8 taş 4 kuş, 7 artı 4 kuş, 30 dakikaya Neşe'ye paspas 500 dolar" gibi şifreli kokain siparişi konuşmaları yaktı.

Uyuşturucu içmek ve yakın çevresine temin etmek suretiyle ticaretini yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis ve para cezasına mahkûm olan Deniz Seki'yi yakan konuşmalar, Sabah gazetesinin 18 Nisan 2009 tarihli özel haberinde yer almıştı. Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Bilal Bayraktar tarafından hazırlanan iddianamede, Seki'nin arkadaşlarıyla zaman zaman uyuşturucu madde kullandıklarını, genelde uyuşturucu maddeleri kendisinin ısmarladığını, uyuşturucunun parasını da kendisinin ödediğini, uyuşturucuyu "Apo" kod adlı Abdullah Haner, "Murat" kod adlı Sinan Yüksel ve "Diyar" kod adlı kişilerden sağladığını söylediği belirtilmişti. İddianamede Seki'nin, 42 numaralı telefon görüşmesinde, "30 dakikaya Neşe'ye paspas 500 dolar" diyerek arkadaşı Neşe Ünal'a uyuşturucu siparişi verdiği, 43 numaralı telefon görüşmesinde, "8 taş 4 kuş" diyerek çok miktarda uyuşturucu istediği, bu görüşmenin devamında yaptığı 44 numaralı konuşmada ise "Hayır '7 artı 4 kuş' ben istemiyorum" diyerek arkadaşlarına uyuşturucu sipariş ettiği, 56 numaralı görüşmesinde ise "Oğlum kendime istemiyorum. Benim evde var" sözleriyle arkadaşlarına uyuşturucu sipariş ettiği vurgulanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deniz Seki'yi '8 Taş, 4 Kuş' Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement