Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-4

Dha Yurt Bülteni-4

1)RUS GENERALİN BULUNDUĞU ALANDA İNCELEMEARDAHAN'da bir inşaatın temel kazısı sırasında bulunan ve Kars Müzesi'nde koruma altına alınan Vasiliy Geyman'a ait olduğu iddia edilen cesedin bulunduğu alanda inceleme başlatıldı.

10.05.2017 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)RUS GENERALİN BULUNDUĞU ALANDA İNCELEME

ARDAHAN'da bir inşaatın temel kazısı sırasında bulunan ve Kars Müzesi'nde koruma altına alınan Vasiliy Geyman'a ait olduğu iddia edilen cesedin bulunduğu alanda inceleme başlatıldı.

Ardahan'da apartman inşaatı için 25 Nisan'da yapılan temel kazısı yapılırken tabutun içerisinde Rus komutana ait olduğu iddia edilen cesedin bulunduğu alanda inceleme yapmak için Kars Koruma Kurulu ile Kars Müze Müdürlüğünden 3 kişilik heyet Ardahan'a geldi. Sahada inceleme başlatan ekipler bu çalışmanın bir ön çalışma olduğunu söyleyerek, "Mezar yapısı birkaç tane gözüküyor ama onlarca iskelet var içeride. Şu anda burada yaptığımız bir ön çalışma ve burası ile ilgili herhangi bir karar verilmedi. Şu anda inceleme aşamasında ve kurul kararı alınacak. Kurul kararı basın ile de paylaşılacak" dedi

İnşaatla ilgili kararın, 24 Mayıs'ta toplanacak Kars Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından verileceği bildirildi

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Tabutun çıktığı alanda yapılan incelemeler

( Haber-Kamera -Deniz BAŞLI/ ARDAHAN

================================================

2)KANALİZASYONA BIRAKILAN FABRİKA ATIKLARI ZEHİRLEDİ

MERSİN'de Suriyeli 2 kardeşin zehirlenmesine yol açan ağır koku mahalle halkının sokağa döktü. Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekiplerinin yaptığı incelemenin ağır kokudan fabrikaların atık sularını kaçak olarak kanalizasyon şebekesine deşarj etmesinden kaynaklandığını belirleyerek önlem aldı.

Merkez Akdeniz İlçesi Çay Mahallesi'nde oturan Suriyeli  15 yaşındaki Midya Mustu  ile ablası 18 yaşındaki Ruhlat Mustu  banyoda, kanalizasyondan gelen ağır koku sonucu zehirlendi.  Hastaneye kaldırılan kardeşler tedaviye alınırken Midya Mustu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen MESKİ ekipleri, söz konusu alanda inceleme yaparak numune aldı.

KOKU BOĞAZ YAKIYOR

Ağır koku yüzünden sokağa dökülen mahalle sakinleri,  zehirlenmenin kanalizasyondan gelen gaz sızıntısından olduğunu ileri sürdü. Koku nedeniyle evlerinde duramayacak hale geldiklerini anlatan mahalle sakinleri, korkudan banyo bile yapamadıklarını söyledi.

İNCELEME SÜRÜYOR

MESKİ adına bölgede inceleme yapan çevre mühendisi Ömer Cerit, ağır kokudan fabrikaların atık sularını kaçak olarak kanalizasyon şebekesine deşarj etmesinden kaynaklandığını söyledi. Gerekli önlemlerin alındığını belirten Cerit, "Düşük PH değerine sahip sular, evsel atık gibi normal değere sahip sularla buluştuğunda gaz çıkışı meydana gelir. Kişilerin zehirlenmesi de bundan dolayıdır. Gerekli yerlerden numuneler aldık ve ölçümler yaptık. Fabrikalardan kaçak olabilecek noktaları tespit edip kapattık. İncelemelerin ardından kaynak tespit edilip gereken yapılacak" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Mahalleden görüntüler

Mahallelilerden görüntüler

Kanalizasyon mazgallarından görüntüler

Zehra Hüsnüoğlu'nun konuşması

Vatandaşlar mazgalı gösterirken

Çocuklar mazgalların yanında

Kadınlar muhtarlıkta muhtarla konuşurken (görüntü dik, düzeltilmesi gerek)

Yoğun bakımdaki kız Midya Mustu'nun fotoğrafı

Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 05: 25   BOYUT: 174.00 MB

Haber: İbrahim MAŞE- Kamera: Mustafa İNSAN/ MERSİN,

=============================================

3)REYHANLI SALDIRISINDA ÖLENLERİN 'ŞEHİT' SAYILMASI MÜCADELESİ

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana gelen çifte terör saldırısında hayatını kaybeden 52 kişinin şehit sayılması istendi. İlçe merkezinde 11 Mayıs 2013'te bomba yüklü araçlarla düzenlenen 2 ayrı saldırıda 52 kişi hayatını kaybetti, 220 kişi ise yaralandı.Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede 2'si Suriyeli 33 sanıktan 19'u hakkında devletin birliği ve bütünlüğünü bozmaya teşebbüs suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 52 kişinin ölümüne sebep olmaktan 52'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Diğer sanıklar hakkında ise, silahlı terör örgütüne üye olma ve yardım etme, öldürmeye teşebbüs, patlayıcı madde bulundurma, mala zarar verme, kasten yaralama, suçluyu kayırma ve öldürmeye teşebbüs suçlamalarından dava açıldı. Güvenlik gerekçesiyle Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanıkların yargılaması sürerken ölenlerin yakınları da Reyhanlı'da 11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği kurarak aileleri bir arada tutup hukuki mücadelelerini sürdürüyor.  Olayın failleri ile ilgili Ankara'da yapılan yargılamayı yakından takip ettiklerini söyleyen, ölenlerden Oğulcan Tuna'nın babası Ahmet Tuna,  4 yıldır dinmeyen acının tek tesellisinin şehitlik mertebesi olduğunu söyledi. Oğlunun odasını müze haline getiren Ahmet Tuna, "Devlet büyüklerimizden 52 kişinin şehit sayılmasını istiyoruz" dedi.

PTT yakınındaki ikinci patlamada yaşamını yitiren ve cenazesi olaydan 6 gün sonra Adana Adli TIP Kurumu'nda bulunan Mustafa Kaya'nın annesi Yeter Kaya, "Mustafa, evlenecek olan bir arkadaşının düğününe katılacağı için elbise almak üzere çarşıya çıktı. İlk defa kahvaltı yapmadı. PTT yakınındaki ikinci patlama yerinde olduğunu duyduk. Ölü ya da sağ çok aradık. Ancak Adana'da olduğunu öğrendik. Sağ dediler ama cenazesini getirdiler" diye konuştu. Baba Hamit Kaya ise, saldırıda kaybettikleri 52 fidan için devlet yetkililerinden şehit sayılmasını istedi. Sanıkların en ağır cezaya çarptırılmalarını istediğini belirten Kaya, şunları söyledi:

"Hala yüreğimiz yanıyor. Ateşimiz sönmedi. Evlatlarımızı katledenler cezalansın. Devlet büyüklerimizden Başbakan, bakanlarımızdan 52 kişiye şehitlik verilmesini istiyoruz. Bizi yasa kapsamında terör mağduru aile olarak saydılar. Biz terör mağduru değil şehit ailesi olmak istiyoruz."

ŞEHİT SAYILMALI

Patlamada yaşamını yitirenlerin Avukatı Tahsin Koç, 5233 Sayılı Terör ve Terörle Mücadeleden Doğan Zararların Karşılanması Hakkında Kanun uyarınca ölenlerin ailelerinin terör mağduru olarak kabul edildiğini ancak hukuki olarak 'şehit statüsüne' alınmasını istediklerini söyledi. 15 Temmuz'da hayatını kaybeden sivillerin KHK ile şehit sayıldığını belirten Avukat Koç, "Devlet bombanın üzerine atlayanla yoldan geçerken bomba patlaması sonucu öleni aynı statüde değerlendirmedi. Reyhanlı kurbanlarının aileleri de şehit statüsünde değerlendirilmesini istiyor" dedi.

YARGILAMA 7 TEMMUZ'DA BİTİYOR

Patlama yaşamını yitirenlerin Avukatlarından Tayfur Yumuşak ise, 4 yıldır devam eden davanın bu yıl 7 Temmuz'daki duruşmasının karar günü olacağını söyleyerek şöyle konuştu:

"Olayın arkasında olanların, ihmali bulunanların, göz ardı varsa suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Reyhanlı patlamasının 4'üncü yılındayız.   7 Temmuz karar günüdür. Buradan çıkacak sonuç yakınlarımızı vefat edenleri, canlarımızı, ciğerlerimizi bize geri getirmeyecek ama bir an olsun dahi içimizi soğutacaktır."

YARIN TÖREN YAPILACAK

11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna, patlamanın 4'üncü yıl dönümü nedeniyle yarın 11 mAYIS) anma etkinlikleri düzenleyeceklerini bildirdi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Yeter Kaya'nın konuşması

Baba Hamit Kaya bilgisayardan oğlunun sağlık fotolarına bakarken

Fotoğrafın yakın plan görüntüsü

Hamit Kaya'nın konuşması

Oğulcan Tuna'nın mezarı

Babası dua ederken

Oğulcan'ın anne ve babasının odasında görüntüsü

Fotoğraflarından görüntü

Anne Fatma Tuna'nın konuşması

Babası Ahmet Tuna'nın konuşması

Oğulcan'ın duvara asılı sağlık fotoğrafları

Ahmet Tuna yayınlanan kitabı gösterirken

Kitabın kapağı

Dernekteki fotoğraflar

Dernek üyeleri fotoğrafların önünde dururken

Avukat Tayfur Yumuşak'ın konuşması

(SÜRE: 6'44') (BOYUT: 215 MB)

Haber-Kamera: Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),

===================================================

4)TARİHİ AKDAMAR KİLİSESİ'NDE 10 AYRI DİLDE KONSER

VAN Gölü'nde bulunan ve 21 Temmuz 2006'da restore edilerek yılda bir kez ibadete açılan tarihi Akdamar Kilises'nin önünde, Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) AB Bilgi Merkezi'nin organize ettiği etkinlikte konser verildi. 10 ayrı dilde verilen konser ilgiyle izlenirken, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Avrupa Birliği'nin geleceğinin tartışıldığı bir dönemde doğudan bir ses, bir farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.Bahar aylarını gelmesi ile birlikte ziyarete gelenlere çiçekleri, Van Gölü'nün maviliği, yeşil örtüsü, dağlardaki beyaz kar örtüsü ile ayrı bir tablo sunan Akdamar Adası, dün akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kültür ve Turzim Bakanlığı tarafından yaklaşık 4 milyon lira harcanarak restore edilen ve yılda bir kez ibadete açılan tarihi Akdamar Kilisesi'nin önünde, Van TSO AB Bilgi Merkezi'nin organize ettiği etkinlik kapsamında, Anka Müzik Grubu tarafından konser verildi. 9 Mayıs Avrupa Günü nedeniyle tarihi kilise önünde düzenlenen konser için vatandaşlar teknelerle adaya taşınırken, 10 ayrı dilde verilen konseri dinleyenler adeta mest oldu. Tarihi mekanda akşamın karanlığında geç saatlere kadar devam eden konserin ardından vatandaşlar, yine teknelerle tarihi mekanldan alınarak kıya getirildi.

Van TSO Başkanı Necdet Takva, gösterilen ilgiden mennun olduklarını söyledi. Mistik bir ortamda düzenledikleri programın heyecan verici olduğunu anlatan Takva, "Her yıl 9 Mayıs'ta Avrupa Birliği Günü kutlanıyor. Biz de bu yıl TSO olarak Avrupa Birliğinin geleceğinin tartışıldığı bir dönemde doğudan bir ses, bir farkındalık oluşturmak için bir etkinlik düzenledik. Biliyorsunuz Avrupa Birliği farklı kültürlerin bir arada bulunduğu bir birliktir. Biz de kentimizin gecmişi ve geleceğini bu kültürel ortaklık temelinde temsil etmek ve bu mesajı verebilmek için buradayız. Bugün burada çok iyi sanatcılarla TSO olarak güzel bir altyapıyla 10 dilde konser verdik. Van dünyanın en güzel  kentlerinden biri. Bu güzel kenti tanıtmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Adadan ve kiliseden görüntü

-Yapılan konser

-Konserden detaylar

-Konsere katılanlar

-Vatandaş ile röp

-Van TSO Başkanı Necdet Takva'nın açıklamaları

-Eğlenenler ve halay çekenler

-Detaylar

Murat ÇAĞLAR- Orhan AŞAN/ VAN, -

==================================================

(ÖZEL HABER)

5)BURÇİN İÇİN İTALYA'DAKİ TEDAVİ UMUT OLDU

OSMANİYE'de 'metakromatik lökodistrofi' hastası 8 yaşındaki Burçin Burçak Bulunuz, yurt dışında tedavi olmak için yardım bekliyor. Merkez Rahime Hatun Mahallesi'nde oturan ve çaycılık yapan 2 çocuk babası 32 yaşındaki İlker Bulunuz, kızı Burçin'in 2 yaşından bu yana yatağa bağlı yaşadığını söyledi. Kızının iyileşmesi için yardım isteyen İlker Bulunuz, " Türkiye'de bir çok hastaneye tedavi için gittik ama bir türlü çare bulunamadı. Devletimizden şu anda evde bakım ücreti, özel mama ve diğer sağlık giderleri için destek alıyoruz. Bizim kendi imkanlarımızla yaptığımız araştırmalarda yurt dışında tedavisinin olduğunu öğrendik. Devlet büyüklerimizden kızım Burçin'in bu tedavilerden faydalanmasın için yardım bekliyoruz"dedi.  Türkiye'de tedavi için bugüne kadar Erciyes Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Araştırma Hastanesi ve Akdeniz Üniversitesi'nde doktorlara gittiklerini anlatan İlker Bulunuz, şöyle devam etti:

"İtalya Milano'daki San Raffaele Üniversitesi'nde bu hastalığın tedavisine dair gelişmeler olduğunu duyduk. Gen tedavisi ile kök hücre ve ilik nakli ile hastalığın seyrini yavaşlatıp tedavi edildiğini dile getirdiler. Biz ne dil biliyoruz ne de prosedür. Bundan dolayı hastaneyle iletişime geçemedik. Kızımın burada tedavi için devlet büyüklerimize yadım çağrısında bulunuyorum."

Görüntü Dökümü

-------------------------

***ÖZEL***

Baba İlker Bulunuz, kızının üzerini örterken

Hasta Burçin'in yüzünden yakın görüntü

Karın bölgesindeki besleme için takılı hortum

Baba kızının yanında oturup severken

Baba kızını öperken

Baba İlker Bulunuz ile röportaj

BOYUT: 114 MB   SÜRE: 03' 34"

Haber-Kamera: İbrahim EMÜL/OSMANİYE,

=================================================

(ÖZEL HABER)

6)AYDIN'DA YETİŞİYOR, TÜRKİYE'YE DAĞILIYOR

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde faaliyet gösteren Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, ülkenin her bölgesinden gelen incirleri çelik alma yöntemiyle fidan haline getiriyor. Fidan haline gelen incir türleri ise ülkenin çeşitli kentlerine yollanıyor.

Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü, yılda 30 binin üzerinde çeşitli cinslerde yetiştirdiği incir fidanlarını, Türkiye'nin en ücra köşesine kadar ulaştırıyor. Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü Müdürü Selim Arpacı, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ülkenin her tarafından gelen mahalli çeşitlerden fidan üretimi yaptıklarını söyleyen Arpacı, "Yayılmasını istediğimiz çeşitleri çoğaltarak çiftçilere dağıtıyoruz. Bu arazi gen bankası, çok önemli. Arazi gen bankasında şu anda 340 çeşit ve tip fidan var. Burada, İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde fidanlığımız var" dedi.

"30 BİN FİDAN VAR"

Müdürlükte 30 binin üzerinde tüplü fidanın bulunduğunu söyleyen Arpacı, "Bu fidanlar, aralık ayında çiftçilere verilebilecek hale gelecek. Fidanları 40 gün önce diktik. Türkiye'nin her bölgesine incir fidanı üretip gönderiyoruz. Seydikemer'den kaya incirini, Artvin Yusufeli Bölgesi'nin patlıcan incirini, Samsun ve Maraş'tan Abbas incirini üretiyoruz. Mut'tan mut inciri, Burdur Bucak'tan da menli inciri var. Bunların bakımını yaparak burada korumaya alıyoruz. Aynı zamanda ise bu incirleri yetiştirerek o bölgenin çiftçisine kazandırıyoruz. Bizim burada önemli olan tabii ki Aydın çiftçisi ve Aydın inciridir. Burada en çok üretimini yaptığımız sarılop incir cinsidir. Buradaki fidanların yüzde 70'i sarılop fidanlarıyla doludur. İkinci sırada da Bursa siyah inciri var. Daha sonra bunların tozlayıcıları yani ilekleri var. Bunun yanında güzel sofralık incir geçitlerimizde var" dedi.

HASTALANMASI İÇİN TOPRAKTAN TEMASI KESİLİYOR

İncirin toprak hastalıklarına karşı çok hassas olduğunu söyleyen Arpacı, "Bu nedenle, toprakla temasını kesmek için altını beton yaptık. Burada hem nematot hastalığı bulaşmıyor hem de fidanlar damlama sulamayla sulanıyor. Bu fidanlar Aralık ayında yaklaşık 80 santim büyüklüğünde oluyor. Bu da ideal standart fidan oluyor. Burada üretilen fidanlar incir üreticisinin her zaman hizmetindedir. Talep olması durumunda biz çeşitlerden her yöreye göre yetiştiriyoruz ve çiftçilerimize kazandırıyoruz. Fidanları kışın yapraksız dönemde alıyoruz. Havalı korunaklı yerde muhafaza ediyoruz. Daha sonra mart ayının son haftasında ise dikimini yapıyoruz. 9 ayda yetişen fidanlar bir yıllık bir sürede de satışa sunuluyor. Geçen yıl tanesi 9 TL idi ama bu yıl henüz belli olmadı. Yüzde 10 gibi bir farklılık olur" dedi.

Görüntü Dökümü

------------------

İncir fidanlığından görüntü

Selim Arpacı'nın konuşması

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Burhan CEYHAN/ AYDIN,

===================================================

7)HEPSİBURADA'DAN ANADOLU'DA E-TİCARET SEFERBERLİĞİ

TÜRKİYE'nin önde gelen elektronik ticaret platformu Hepsiburada, KOBİ'lere ve işletmelere e-ticaretin avantajlarını anlatarak yerel markaları büyütecek projesini Adana'dan başlattı. 'E-Ticaret Buluşmaları' adıyla düzenlenen etkinlikler dizisinde Hepsiburada'nın yanı sıra Google, Facebook gibi teknoloji şirketlerinin temsilcileri dijital dönüşümün faydalarını anlattı. Yerel ekonominin temsilcileri ise internetten satışa başladıktan sonra işletmelerinin nasıl büyüdüğünü örnekleriyle açıkladı.

Hepsiburada, Adana'da HiltonSA Oteli'nde 'E-Ticaret Buluşmaları'nın ilkini gerçekleştirdi. E-ticaret buluşmalarına sektörün önde gelen isimleri katkıda bulundu. Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özel, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Adana İl Başkanı Rana Dal, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, İŞKAD Yönetim Kurulu üyesi Sema Soykan, Facebook Türkiye Marka Direktörü İlke Çarkçı Toptaş, Google Kanal Yönetimi Bölüm Başkanı Şebnem Erzan, EticaretSEM kurucusu ve TOBB Eticaret Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, Hepsipay Ticari Grup Başkanı İlknur Uzunoğlu ve Hepsiexpress Direktörü Ömür Batu Şengül bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Büyük ilgi gören etkinlikte dijital dönüşüm, online ödeme, teslimat ve dijital pazarlama konu başlıklarında oturumlar ve eğitim seansları düzenlendi. Aralarında Facebook, Google gibi teknoloji şirketlerinin yanı sıra TOBB, sanayi ve ticaret odaları gibi sivil toplum kuruluşlarından da temsilcilerin yer aldığı sektör profesyonelleri, yerel marka sahipleriyle bir araya geldi.

İNTERNETTEN SATIŞ BAŞLADI, CİROLAR KATLANDI

Adana dışında Adıyaman, Hatay, Kayseri, Mersin ve Gaziantep'ten yaklaşık 850 işletme sahibinin katıldığı etkinlikte KOBİ temsilcileri, internetten satışa başladıktan sonra işlerini nasıl büyüttüklerini örnekleriyle anlattı. Online mağaza açmanın hiçbir maliyetinin olmamasının bile kendileri için büyük bir avantaj olduğundan bahseden KOBİ temsilcileri, online satışa başladıktan kısa süre sonra cirolarında önemli bir artış gözlemlediklerini belirtti.

'YEREL İŞLETME VE MARKALAR TEKNOLOJİ DESTEĞİYLE İŞLERİNİ HIZLA KATLAYABİLİR'

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen panelde söz alan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, Adana'nın bir başlangıç olduğunu belirterek, 'E-Ticaret Buluşmaları' aracılığıyla yerel işletmeleri Türkiye'nin tüm tüketicileri ile buluşturmaya vesile olacaklarını kaydetti. Ekmekçi, "Bugün burada hayatımızın her noktasına dokunan dijitalleşme konusunda görüş alışverişinde bulunmak, deneyimlerimizi paylaşmak için bir araya geldik. Türkiye'nin ve bölgenin lider e-ticaret platformu olarak, Türkiye perakende sektörünün dijitalleşmesine öncülük ediyoruz. E-Ticaret Buluşmaları'nın en önemli işlevi de  özellikle KOBİ'lerin dijitalleşme sürecine katkı sağlamak olacak" dedi.

'E-ticaret Buluşmaları' yıl boyunca, Anadolu'nun farklı illerinde gerçekleşecek toplantılarla devam edecek.

Görüntü Dökümü

------------------------

'Hepsiburada' yazısı

Salondan genel görüntü

EticaretSEM kurucusu ve TOBB Eticaret Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir'in konuşması

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi'nin konuşması

İŞKAD Yönetim Kurulu üyesi Sema Soykan'ın konuşması

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Adana İl Başkanı Rana Dal'ın konuşması

Salondan detaylar

Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç'in konuşması

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özel'in konuşması

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ın konuşması

Hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan'ın konuşması

Ziya Kızıltan konuşurken detay görüntü

SÜRE: 04'19"    BOYUT: 264 MB

Haber-Kamera: ADANA,

===========================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement