Doktorlar, Meslektaşlarının Öldürülmesini Basın Açıklaması Yaparak Protesto Ettiler - Son Dakika
Güncel

Doktorlar, Meslektaşlarının Öldürülmesini Basın Açıklaması Yaparak Protesto Ettiler

Doktorlar, Meslektaşlarının Öldürülmesini Basın Açıklaması Yaparak Protesto Ettiler

İl Sağlık Müdürü Dr.Yemliha Aksoy, doktorlar ve sağlık çalışanları, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli Dr.

19.04.2012 15:06

İl Sağlık Müdürü Dr. Yemliha Aksoy, doktorlar ve sağlık çalışanları, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ersin Arslan'ın öldürülmesini kınadılar.

Kilis Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda bir araya gelen doktor ve sağlık çalışanları, Dr. Ersin Arslan'ın öldürülmesini, iş bırakarak basın açıklaması ile protesto ettiler.

İl Sağlık Müdürü Aksoy, "Doktorumuz tüm fedakarlıklarına rağmen, kişilik bozukluğu olduğu tahmin edilen hasta yakını tarafından bıçaklanarak vefat etmiştir. Doktor arkadaşımız yeni ihtisasını yapmış, daha mesleğinin zevkini ve tadını çıkaramamış bir dönemde hazin sonu yaşadı. Sağlık çalışanları olarak evlerimize zaman ayırmadan, fedakarlık ederek vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Psikopat ruhlu insanlar haricinde toplumun hüsnü ekseriyetinin görmüş bir meslek grubudur. Birkaç kendini bilmez kişinin sağlık

çalışanlarına saldırmasını kabul edemeyiz. Ben şiddetin ve olumsuzlukların yaşandığı acil de çok çalıştım. Bu şiddetin ne olduğunu sizler kadar biliyorum. Kendini bilmez birkaç kişinin sağlık çalışanlarına teşekkür etme yerine saldırmalarını anlamakta zorluk çekiyorum" dedi.

Önceki gün Dr. Ersin Arslan, bir hasta yakını 17 yaşındaki M.G. tarafından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde bıçakla göğsünden ve karnından yaralanarak hayatını kaybetmişti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doktorlar, Meslektaşlarının Öldürülmesini Basın Açıklaması Yaparak Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement