Dualar İrem İçin - Son Dakika
Güncel

Dualar İrem İçin

Dualar İrem İçin

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde geçen pazartesi gecesi şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel'in 12 yaşındaki ablası İrem Sıla Yüksel'in Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ndeki yaşam mücadelesi devam ediyor.

01.12.2011 13:00

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde geçen pazartesi gecesi şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel'in 12 yaşındaki ablası İrem Sıla Yüksel'in Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ndeki yaşam mücadelesi devam ediyor. Gizem'in babasını arayan televizyon programcısı Beyazıt Öztürk, Gizem'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, aileye her türlü desteği de yapmaya hazır olduğunu söyledi.Orhangazi Atatürk İlköğretim Okulu'nda, başkan yardımcısı olduğu sınıfta arkadaşlarına öğütler verirken çekilen görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran, katıldığı Beyaz Show'da da hazır cevaplılığı ile izleyenleri kahkahaya boğan Gizem Bera Yüksel ve birlikte banyoya girdiği ablası İrem Sılay Yüksel'in Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor. Gizem'in cenazesini önceki gün gözyaşları arasında toprağa veren aile şimdi komadaki diğer kızları İrem Sılay'ın yaşama tutunması için dua ediyor.Solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakım ünitesinde tutulan İrem'in ilk güne göre çok az da olsa iyileştiği bildirildi. Aileye bilgi veren İrem'in doktorları, küçük kızın tansiyonunu belli bir noktaya çekmeyi başardıklarını belirterek, Buna ilave olarak ilaç tedavisine ise yanıt veriyor. Biz de ilaç tedavisi uyguluyoruz. Şu anda sağlık durumu ile ilgili daha fazla bilgi verebilmek mümkün değil. Bir süre daha bekleyeceğizö dediler. Doktorlar hastanede İrem için her türlü imkanın kullanıldığını ve tüm tıbbi imkanların seferber edildiğini kaydettiler.

ANNENİN GÖZYAŞLARI DİNMİYOR

Gizem ve İrem'in annesi bu sabah mezarlığı ziyaret etti. Günlerdir gözyaşı dinmeyen anne Ayla Yüksel Gizem'in mezarına sarılırken 'Yavrum kalk orası çok soğuktur' diye gözyaşı döktü. Babası Salih Yüksel ve yakınları dua ettikten sonra mezarlıktan ayrıldı. Yüksel ailesi ardından da yaşam mücadelesi devam eden İrem Sılay Yüksel'i görmek üzere Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne gitti.

BEYAZIT ÖZTÜRK ARADI, REZZAN KİRAZ ZİYARET ETTİ

Geçen yıl öğretmeninin sınıfta arkadaşlarına öğüt verirken çektiği görüntüleri internette tıklanma rekorları kırınca televizyon kanallarında üst üste haber olan ve katıldığı Beyaz Show'da ise zekası ve hazır cevaplığı ile izleyenleri kahkahaya boğan Gizem Bera Yüksel'in şofbenden sızan gazdan dolayı ölmesi, kendi şovuna katılan şovmen Beyazıt Öztütürk'ü de üzdü. Gizem'in ölüm haberini basından öğrenen Beyazıt Öztürk, Gizem'in cenazesinin kaldırıldığı gün telefonla Gizem'in babası Salih Yüksel'i arayarak başsağlığı diledi. Telefonda Salih Yüksel'e Gizem'in ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Beyaz'ın baba Salih Yüksel'e Gizem'in çok akıllı ve neşe dolu bir çocuk olduğunu öldüğüne inanamadığını söylediği belirtildi. Beyaz'ın Gizem'in babasına aile için elinden gelen her türlü yardımı yapabileceğini ve yaşam mücadelesi veren İrem'e de Allah'tan şifa dilediği belirtildi. Orhangazi Gönüllü Evi'nin daveti üzerine Orhangazi'ye gelerek söyleşi düzenleyen Astrolog- Yazar Rezzan Kiraz, şofbenden sızan gazdan dolayı yaşamını yitiren 11 yaşında ki Gizem Bera Yüksel ve halen Şevket Yılmaz Çocuk Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan 12 yaşında ki İrem Sılay Yüksel'in evini ziyaret etti. Zeytin Kooperatifi'ndeki söyleşinin ardından Arapzade Mahallesi Barış Caddesi 4 Nolu Sokaktaki ailenin evine giderek taziye ziyaretinde bulunan Kiraz, anne Ayla Yüksel ile görüştü. Burada Gizem'in annesi ile yakından ilgilenen Kiraz, acılı anneyi sarılarak teselli etti. Olaydan duydukları üzüntüyü de dile getiren Rezzan Kiraz, aile ve akrabalarını sabırlı olmaya çağırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dualar İrem İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement