Edox 6. Uluslar Arası Davete Yunanistan Ev Sahipliği Yaptı! - Son Dakika
Güncel

Edox 6. Uluslar Arası Davete Yunanistan Ev Sahipliği Yaptı!

Edox 6. Uluslar Arası Davete Yunanistan Ev Sahipliği Yaptı!

Dünyanın en önemli saat üreticilerinden Edox'un 6.uluslarası deveti bu sene Yunanistan Atina ev sahipliği yaptı.

06.10.2011 15:43

Atina' da düzenlenen davette Türkiye 'ye ilgi büyüktü . 90 ülkenin katılım gösterdiği davette firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yaman ,İthalat sorumlusu Ekber Özbek ,Pr ve Basın danışmanı Semra Aydın katıldı.Davette Türkiye ayakta alkışlandı. Edox 'un Türkiye Distribütörü Mey Saat lüks saatler üreten Edox firmasının Avrupa'daki en çok gelişme gösteren ülkesi oldu.

Konferansta Türkiye'nin saat alışkanlıkları baz alındığında spor saatleri klasik saatlere tercih ettiğini, Edox'un ürettiği Dünya Ralli , Yelken Şampiyonası ve Offshore Şampiyonası için özel tasarladığı koleksiyonlarının satışlarının Amerika, Japonya ve Rusya ile eş değer olduğu . Türkiye'de de bu 3 ülke gibi genel koleksiyonda sporu tercih ediyor. ... Türkler spor saatlerden hoşlanıyor…

Konferansta konuşan Edox firmasının CEO'su Mr. Victor Strambini Türkiye'den ve dolayısıyla Mey Saat'ten çok memnun olduklarını dile getirdi. Edox'un kısa sürede Türkiye'deki bilinirliğinin arttığına değinen Strambini "Türkiye'de çok güzel işler başarıldı. Türkiye'deki bilinirliğimiz yüksek seviyelere ulaştı. Açıkçası Türkiye beni çok şaşırttı" dedi ve bu başarının altını çizdi.

90 ülke arasında Türkiye'nin kendisi için çok güzide olduğunu ekledi ve Mey saat yönetim kurulu başkanı Fatih Yaman'a ve Türkiye' ye teşekkür etti.

MEY SAAT ''FATİH YAMAN'' DAVETİ ŞÖYLE DEĞERLENDİRDİ.

Edox'un Türkiye Distribütörü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yaman, Yunanistan'daki 6.Uluslararası konferansı değerlendirirken Türkiye'ye olan ilgiden çok memnun kaldıklarını Türkiye'deki ve dünyadaki satış grafiğinin gösterdiği büyük yükselişe mutlu olduklarını dile getirdi. Yaman, Edox'un 2012 koleksiyonunun kendisini çok heyecanlandırdığını, güncel zevki karşılayan, eşsiz saatlerin yakında Türkiye'de olacağını söyledi

1970 RUHU RALLİ ŞAMPİYONASI SAATLERİ GELİYOR

EDOX yapılan davette yeni koleksiyonunu da görücüye çıkardı .

Edox'un Dünya Ralli Şampiyonası'na özel olarak tasarladığı koleksiyonunun 1970'lerdeki ilk Ralli Şampiyonası'nın ruhundan esinlenerek tasarlandığı öğrenildi.dünya ile aynı zamanda Türkiye de satışa sunulacak yeni koleksiyon alıcısına sunulacak.

Aynı zamanda edox'un limitli ve pırlantalı saatleri de 2012 de bay ve bayanların bileklerini süsleyecek.

Edox aynı zamanda WRC'nin Play Station 3 için tasarlanan oyununun da sponsorluğunu aldı. Dünya ralli şampiyonasını yine edox WRC hem zaman tutucusu hem de resmi sponsoru.

Yapılan araştırmada dünyada edox 'un en çok WRC modelinin tercih edildiği belirtildi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Edox 6. Uluslar Arası Davete Yunanistan Ev Sahipliği Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement