Eğitimli Babalar, Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Eğitimli Babalar, Sertifikalarını Aldı

Eğitimli Babalar, Sertifikalarını Aldı

Denizli'de AÇEV tarafından düzenlenen 'Baba Destek Eğitim Programı' kapsamında eğitimleri tamamlayan 82 babaya sertifikaları verildi.

02.03.2013 11:45  Güncelleme: 11:48

Denizli'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından 6 ile 11 yaş arası çocuk sahibi kişilere yönelik düzenlenen 'Baba Destek Eğitim Programı' kapsamında eğitimleri tamamlayan 82 babaya sertifikaları verildi.

Bağbaşı 80'inci Yıl Öğretmenevi'nde düzenlenen sertifika törenine İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, AÇEV Temsilcisi Feyzullah Coşkun ve belge almaya hak kazanan 82 baba ile eşleri ve çocukları katıldı. Coşkun, aile içi şiddetin çok sık gündeme geldiğini, aile içinde yaşanan anlaşmazlıkların giderilmesi, çocukların gelişimi ve eğitimlerine anne ile baba katkısının bu eğitim programları ile sağlandığını dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ise Baba Destek Programı'nda bu yıl 8 ayrı kurs açıldığını belirtip, "Bakanlığımızca hazırlanan eğitim programları ile vatandaşlarımız sıfır yaşından itibaren hayat boyunca kendilerini geliştirme ve yenileme imkanına sahipler. Baba Destek Eğitim programlarının çok faydalı olduğuna inanıyorum. Her geçen gün iletişimin artması ile gelişen değişen dünyaya ayak uydurmak için kendimizi yenilemek ve yeni bilgiler edinmek önemli hale geldi" dedi.

Eğitime katılan babalar adına söz alan Onur Tuğal, eğitimin aile ve iş hayatına olumlu katkılar sağladığını, çocuğuyla iletişimine de destek olduğunu ifade etti.

Eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ve AÇEV Temsilcisi Feyzullah Coşkun verdi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitimli Babalar, Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement