Elazığsporlu Futbolculara Süpriz - Son Dakika
Güncel

Elazığsporlu Futbolculara Süpriz

Elazığsporlu Futbolculara Süpriz

Elazığsporlu teknik heyet ve futbolculara bugün idman öncesi ilginç bir sürpriz gerçekleştirildi.

20.02.2014 16:33

Bugüne kadar idman sahasında çiçek ve baklava gibi jestlerle karşılaşan bordo beyazlı oyuncular da kendilerine yapılan bu sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Elazığspor'a gönül vermiş Rabih Yüksel, Fatih Gürkan Mülayim ve Kayahan Topal Elazığspor tesislerinde idman öncesi bordo beyazlı oyuncuları son haftalarda almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederek Elazığspor Teknik heyeti ve futbolcuların tamamına birer nazar boncuğu taktılar.

Yapılan bu jest bordo beyazlı oyuncularda tebessüm oluşmasına neden olurken, futbolcuların büyük bir kısmının da idman sonuna kadar nazar boncuklarını çıkarmayıp, idmanı bu şekilde tamamladıkları gözlendi.

Süprizle ilgili bir değerlendirme de bulunan Rabih Yüksel'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin futbol alanında gurur kaynağı olan Elazığspor'un son haftalarda aldığı başarılı sonuçların ligin sonuna kadar devam edeceğine inandıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzde zorlu bir Fenerbahçe maçı var ve bizler Galatasaray maçında olduğu gibi, Fenerbahçe maçında da Elazığsporlu futbolcuların bir ilki başarıp lideri Elazığdan puansız göndereceklerine inanıyoruz. Bu nedenle futbolcularımızın çıkacağı maçlarda ve hayatlarının her dönemlerinde onları nazarlardan korumak adına bu nazar boncuklarını kendilerine hediye ediyoruz." dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığsporlu Futbolculara Süpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement