Elçi Ailesinden Ak Parti’ye Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Elçi Ailesinden Ak Parti’ye Tam Destek

Elçi Ailesinden Ak Parti’ye Tam Destek

Şanlıurfa'nın Köklü Ailelerinden Elçi Ailesi, Şehitlik Çamlık'ta Düzenlenen Yemekte AK Parti'ye Tam Destek Sözü Verdi.

12.05.2011 19:07  Güncelleme: 19:08

Şanlıurfa'nın köklü ailelerinden elçi ailesi, şehitlik çamlık'ta düzenlenen yemekte ak parti'ye tam destek sözü verdi.

Elçi Ailesinin sevilen simalarından Osman Elçi, yaklaşık bin kişinin katıldığı akşam yemeğinde yaptığı konuşmada, Elçi ailesine mensup toplam 5 bin'e yakın seçmenin 12 Haziran genel seçimlerinde AK Partiye destek olacakları sözünü verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Seyit Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Bekir Eren ve Zeynep Müjde Sakar, Elçi Ailesinin yapılan açılış konuşmalarında, seçmenlerin 12 Haziran'da sandık başına gitmesinin oldukça önemli bir vatandaşlık görevi olduğuna dikkat çekildi.

Elçi Ailesinin sevilen isimlerinden Dr. Adnan Elçi ve Halil Takıl tarafından kapıda karşılanan misafirlerin geceye ilgisi oldukça yoğun oldu. Beklenilenin üstünde katılımın olduğu geceye Şanlıurfa'nın merkeze ve Bozova ilçesine bağlı İsaören, Esemkulu, Tülmen, Çiftkale, Kırkpınar, Yarımtepe, Bazit, Küçüktülmen, Büyüktülmen, Güvercin, Kesmetaş, Avlak, Gölince, Kepirce, Kuzuluk ve çevre köylerden yaklaşık bin kişinin üstende katılım oldu.

Geceye destek veren köylerin birer birer isimlerini sayarak davetlileri selamlayan İşadamı Osman Elçi, kendilerini yalnız bırakmayan Elçi ailesine mensup tüm bireylere minnettarlık duyduğu söyledi.

Elçi, "Elçi Ailesini bir arada tutmak, birlik ve beraberliğimizi sağlamak amacıyla kurduğumuz derneğimiz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 12 Haziran Genel Seçimleri öncesinde AK Partili Milletvekili Adaylarımızın bizleri köylerimizde ziyaret edeceklerini öğrendik.

Ancak bu mücadeleye destek veren topluluğu ağırlayacağımız geniş bir mekânımız olmayınca ağırlamayı daha geniş mekânda yapmaya karar vererek bu geceyi tertipledik. Bizleri bu gecede yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da AK Partiye olan desteğimiz devam edecektir" dedi.

Eren: Katılımlar Ak Partiyi Daha Da Güçlendiriyor

Dr. Adnan Elçi ve Osman Elçi'nin önderliğinde düzenlenen gecede Elçi ailesi ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Eren, "AK Partiye gerçekleştirilen şuurlu katılımların Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da oldukça güçlü olan AK Partinin gücüne daha da güç katacaktır. Listelerin açıklanmasından bu yana geçen sürede halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh bizleri sevindirmektedir" dedi.

Kaçar: 12 Haziran Seçimleri Türkiye'de Bir Milat Olacaktır

12 Haziran Genel Seçimlerinde oy kullanmaya reşit her vatandaşın kesinlikle sandık başına gitmesi gerektiğini hatırlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar, " Seçimler gerek ülkemiz gerekse Şanlıurfa ve bölge adına önemli bir milat. Sizler bu gece buraya kararınızı vererek geldiniz.

Verdiğiniz bu kararla Türkiye'nin geleceğini yeniden inşa etme adına elinizi taşın altına koydunuz" diye konuştu.

Eyyüpoğlu: Başbakan Erdoğan İslam Aleminin Lideridir

Sözlerine "Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz" için diyerek başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Seyit Eyyüpoğlu, son dönemlerde dünya siyasetine adeta yön veren Başbakan Erdoğan için "İslam Aleminin Lideridir" dedi.

Eyyüpoğlu, "Bizler 12 milletvekili adayı olarak listenin açıklandığı gece bir araya gelerek birbirimize namus ve şeref sözü verdik. Her şey Şanlıurfa için. Kendi şahsımıza, ailemize yönelik çalışmayı bir tarafa bırakıp Urfa için Urfalıların hizmeti için çalışacağız.

1968'den beri siyaset yapıyorum. Cumhuriyet tarihinden beri böyle hayırlı bir kadro Şanlıurfa'da kurulmamıştır. Bu yüzden sizlerden ricam herkes bir adaymış gibi çalışsın. Çünkü dünyada lider olan bir Başbakanımız var. Recep Tayyip Erdoğan için dünyada konulan bir isim var. oda -İslam Aleminin Lideridir- Onun için ona sahip çıkmalıyız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elçi Ailesinden Ak Parti’ye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement