Erdoğan'a Balıkesir'de Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'a Balıkesir'de Coşkulu Karşılama

Erdoğan\'a Balıkesir\'de Coşkulu Karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de coşkuyla karşılandı.

28.02.2014 14:45

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de coşkuyla karşılandı.

Başbakan Erdoğan, saat 13.25'te 'Ana' uçağıyla Balıkesir Merkez Havalimanı'na geldi. Enerji Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın da eşlik ettiği Başbakan Erdoğan'ı; Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Farhi Kır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Vatandaşlar, "Hiçbir şey bizi sindiremez", "Bizi zaferden zafere koşturan bu birlik ve beraberliktir" yazılı pankart açtı. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber havalanı yakınındaki Halalca köylülerini selamladı. "Halalca seninle" diye tezahürat yapan köylüleri mitinge davet eden Erdoğan, daha sonra Balıkesir Valiliğini ziyaret etti. Valilik girişinde, 28 Şubat'ın yıl dönümünde açılan "Milli İrade" sergisini gezecek olan Başbakan Erdoğan'ın saat 14.00'te Kuvay-i Milliye Meydanı'nda halka seslenmesi bekleniyor.

BELEDİYE BAŞKANININ ARACI AHTAPOT ÇEKİCİYLE ÇEKİLDİ

Bu arada Balıkesir Valiliği binasının yanına park edilen İvrindi Belediye Başkanının makam otosu, güvenlik gerekçesiyle çekildi. Araç, ahtapot çekiciyle bulunduğu yerden alınarak otoparka götürüldü.

Dedektör köpeklerle bomba arayan güvenlik güçleri, valilik çevresinde kuş uçurtmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'a Balıkesir'de Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement