Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi

Yunan parlamentosunda iki Yunan milletvekilinin, kadın vekilin paltosunu koklarken görüntülenmesi ülkede büyük yankı uyandırdı.

24.12.2014 16:00  Güncelleme: 20:33

Yunan Parlamentosu'nda dün yapılan ikinci tur oylamada da cumhurbaşkanı seçilemedi. Oylamalarda en çok konuşulan olay ise iki Yunan milletvekilinin, bir kadın vekilin paltosunu koklarken görüntülenmesi oldu. Paltosu koklanan Rahil Makri, "Adamlar salak" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı için tek aday olan Stavros Dimas en az 200 oyun gerektiği ikinci turda 168 oy aldı. 180 oyun gerektiği 29 Aralık'taki üçüncü ve son turda da cumhurbaşkanı seçilemezse Şubat ayı başında erken seçim yapılacak. Üç yüz sandalyeli parlamentoda, üçüncü ve son turda aranan oy sayısı ise 180. İlk tur oylaması yapılırken yaşanan bir olayın görüntüleri ise yeni ortaya çıktı. Sol eğilimli bağımsız milletvekilleri Petros Tatsopulos ile Grigoris Psarianos'un, aşırı sağ eğilimli bağımsız milletvekili Rahil Makri'nin koltuğunda bıraktığı paltoyu alıp kokladığı görüldü.

"ADİCE DAVRANMIŞ"

Ana muhalefetteki Sol Koalisyon'un (SYRİZA) yayın organı Avgi gazetesi bir süre öncesine kadar bu partinin milletvekilleri olan Tatsopulos ve Psarianos için, "Parlamentoda cinsel ayırım yaptılar. Adice davranış" diye yazdı.

"Böyle bir şey için IŞİD bile bizi yargılamazdı" esprisi yapan Tatsopulas ise olayı şöyle anlattı: "Milletvekili Rahil Makri'nin paltosunu milletvekili Psarianos yanıma oturabilsin diye koltuktan almak istedim. Psarianos da önce kokladı sonra Rahil'e hangi parfümü kullandığını sordu. Hepsi bu."

"ADAMLAR SALAK"

İki milletvekilinin paltosunu koklarken çekilmiş fotoğraflarını gören Makri ise "Adamlar salak. Ben de salaklarla uğraşmam" diye konuştu. Bu arada dünkü oylamaya cezaevinde tutuklu bulunan Neo-Nazi Altın Şafak partisinin lideri Nikos Mihaliolakos ve altı milletvekili de savcılığın özel izniyle sıkı polis koruması eşliğinde parlamentoya getirilerek oy kullandı.

Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • berfin kar tanesi: ben bu kadından daha güzel ve alımlıyımdır 17 29 Yanıtla
    BERFİN KARTANESİ: GERİ ZEKALI İSTER İNAN İSTER İNANMA. ÇOK GÜZEL VE ALIMLIYIM İŞTE. MERAK EDERSEN AÇ FC YE BAK 11 12 cemil: onu bırakta başkası söylesin sana 6 3 doğrucu kamil: Alımlı olabilirsin ama geri zekalı olduğundan şüphesiz yok. 1 1
  • sivridil: adam hatunu kokusundan tanıyor 14 4 Yanıtla
  • GİRESUN: böyle kadının sadece paltosunu koklamakla kalmışlarsa aslında az bile yapmışlar. salak koklayanmı koklatanmı tartışmaya açık. 7 6 Yanıtla
  • melo: buna yunan demişsiniz ama bu bildiğin rus :) 7 5 Yanıtla
  • SERDAR: KAFAYI YEMİŞ BUNLAR :) 10 2 Yanıtla
  • ÖZTÜRK: Helal be size bunu da CHP ye bağladınız ya. Öküzlük parayla değil ki. CHP her olayda ağzınızda ne yaptı o koca ağzınıza veya uygunsuz bir yerde mi yakaladınız? AKP li vekillerin hepsi çift Hanımlı metreslik sizde gelenek. 0 11 Yanıtla
  • misafir: işte yıllarca biz avrupa avrupa diye kadının tabiriyle bu salakların bize ne ev ödevi vereceğini bekledik durduk, bu anadolu ve mezopotamya medeniyetinin evlatlarına yakışırmıydı? 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement