Eski Yengesini 'erkeklerle Geziyor' Diye Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eski Yengesini 'erkeklerle Geziyor' Diye Öldürdü

Eski Yengesini \'erkeklerle Geziyor\' Diye Öldürdü

Kahramanmaraş'ta 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Kifayet Alan'ı bıçaklayarak öldüren eski eşinin yeğeni 42 yaşındaki Şeref Özdemir savunmasında "Yengemi erkeklerle gezdiği için öldürdüm" dedi.

15.11.2011 11:59

Kahramanmaraş'ta 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Kifayet Alan'ı bıçaklayarak öldüren eski eşinin yeğeni 42 yaşındaki Şeref Özdemir savunmasında "Yengemi erkeklerle gezdiği için öldürdüm" dedi.

Olay dün akşam saatlerinde Sümbüllü Mahallesi 7'inci Sokak'ta meydana geldi. Arkadaşlarıyla alkol alan Şeref Özdemir, Almanya'da işçi emeklisi olan dayısı M.Ç.'nin 3 yıl önce boşandığı eski eşi Kifayet Alan'ın evine geldi. Evde çıkan tartışmanın ardından Özdemir, aynı zamanda halasının da kızı olan eski yengesini 6 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Gürültüyü duyan komşuları eve geldiklerinde Alan'ı kanlar içinde buldu. Çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Alan'ın öldüğü anlaşıldı. Katil şüphelisi ise aynı sokakta bir eve gizlenmek isterken polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Cinayeti duyarak eve gelen Kifayet Alan'ın yakınları ise sinir krizi geçirirken, cenazesi yapılan incelemenin ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

NAMUS MESELESİ

Sağlık kontrolünün ardından emniyette sorgulanan cinayet şüphelisinin 1.30 promil alkollü olduğu belirlendi. Şüphelinin poliste verdiği ilk ifadesinde cinayeti namusu için gerçekleştirdiğini söylediği ileri sürüldü. Şeref Özdemir'in ifadesinde, "Sağdan soldan eski yengemin erkeklerle dolaştığı yönünde söylentiler duyunca kendisini birkaç kez uyardım. Kendimin ve çocuklarımın kafasının yerde gezemeyeceğini söyledim. Beni dinlemeyince alkol alarak evine gittim ve çıkan tartışma sonrasında bıçakladım. Olayın nedeni namustur" dediği öğrenildi.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan 4 çocuk babası cinayet şüphelisi, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Yengesini 'erkeklerle Geziyor' Diye Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement