Evde Sevgi, Saygı Varsa Çocuk da Mutlu Oluyor - Son Dakika
Güncel

Evde Sevgi, Saygı Varsa Çocuk da Mutlu Oluyor

Evde Sevgi, Saygı Varsa Çocuk da Mutlu Oluyor

Prof.Dr.Sefa Saygılı, 'Mutluluğun Sırları' konulu seminerle vatandaşlarla bir araya geldi.

07.04.2013 12:09

Prof. Dr. Sefa Saygılı, 'Mutluluğun Sırları' konulu seminerle vatandaşlarla bir araya geldi. Mutlu olmanın yolları ile ilgili ilginç tespitler yapan Prof. Dr. Saygılı, semineri izlemeye gelenlere hayattan zevk almaları yönünde öneride bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kültür Merkezi önemli bir kişiliği ağırladı. Prof. Dr. Sefa Saygılı Beylikdüzü'nde seyircileri için mutluluğun sırlarını paylaştı. Seminerde, geçici mutluluklar yerine, sağlam, uzun ömürlü mutlulukları hayatımıza çekmemiz gerektiğini belirten Saygılı, "Mutlu kalabilmek emek harcamayı gerektirir. Bir insanın çevresini de mutlu edebilmesi, önce kendisini mutlu kılabilmesi ile alakalıdır. Siz mutlu, neşeli ve huzurlu oldukça, bu enerji yakın çevrenize de yansıyacaktır" dedi.

""

İnsanların başarılı ve ileriki hayatlarına huzurlu evlatlar yetiştirebilmesi için aile içerisinde babanın anneye; annenin de babaya sevgi ve saygı ile yaklaşması gerektiğini dile getiren Saygılı, böyle bir ailede yetişen çocukların gelecekte daha mutlu olduklarının araştırmalarla tespit edildiğini belirtti.

Son TÜİK

araştırmalarına göre, Türkiye'de ilk defa ayrılıkların evlilikleri rakam olarak geçtiğini belirten Saygılı, "Bugünkü gençlerimiz 'Evlenirim, anlaşamaz isem ayrılırım'

şeklindeki yaklaşımları ile evliliği çok hafife alıyorlar. Bu çok yanlış ve tehlikeli bir durumdur. Toplumları yıkmak isteyen güçler, aile birliğini bozmaya çalışırlar. Bu oyuna düşmememiz gerekiyor. Bundan kurtuluş yolu da aile içerisindeki sevgi saygıyı tesis etmekten geçer' diye konuştu. Saygılı konuşmasının sonunda ise gelen soruları cevapladı.

Program sonunda ise Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürü Nihat Adıgüzel söz alarak Prof. Dr. Saygılı'yı Beylikdüzü'nde ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Programa katılanlara da teşekkür eden Adıgüzel, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamlarını katılımcılara iletti. Beylikdüzü Belediyesi Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu da Başkan Uzun adına Prof. Dr. Saygılı'ya çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evde Sevgi, Saygı Varsa Çocuk da Mutlu Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement