Gaziantep'te Auto-Drift Fest 2024 etkinliği için toplantı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Auto-Drift Fest 2024 etkinliği için toplantı yapıldı

Gaziantep\'te Auto-Drift Fest 2024 etkinliği için toplantı yapıldı

Otomobil Sporları Federasyonu tarafından bu yıl Gaziantep'te düzenlenecek Auto-Drift Fest 2024 etkinliği öncesi toplantı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği destekleriyle gerçekleşecek etkinlikte modifiye araçlar yarışacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, festival için güvenli ve düzenli yarış alanlarının hazırlandığını belirtirken, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ise gençlere destek sözü verdi.

11.05.2024 18:17

Otomobil Sporları Federasyonu tarafından bu yıl Gaziantep'te ilk kez düzenlenecek Auto-Drift Fest 2024 etkinliği öncesi toplantı yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği destekleriyle Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi'nde başlayacak etkinlikte modifiye araçlar birbiriyle yarışacak.

Güvenli ve düzenli yarış alanlarının kurulması, sürdürülebilir motor sporları faaliyetlerinin geliştirilmesiyle geniş kitlelere ulaşılmasının amaçlandığı etkinlikle ilgili görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, festival için uygun yerlerde daha güvenli şartlarda profesyonel eğitimli mekanlar hazırlandığını söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ise, gençler için gereken her türlü desteğin verileceğini ifade ederek, "Güvenli yerlerde drift, hem terapi olacak hem de gençler güvenli bir şekilde ne istiyorlarsa her türlü imkanı sağlayan başkan Fatma Şahine teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun bizde heyecanla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Auto-Drift Fest 2024 etkinliği için toplantı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement