Göktaş: Bayraktar'ın Tavırları Beni Rahatsız Ediyor - Son Dakika
Güncel

Göktaş: Bayraktar'ın Tavırları Beni Rahatsız Ediyor

Göktaş: Bayraktar\'ın Tavırları Beni Rahatsız Ediyor

Abdullah Gül'ü beklerken protokolde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile tartışan eski vekil Göktaş, görüntüler sonrası ilk kez konuştu.

04.12.2013 11:50  Güncelleme: 12:29

Cumhurbaşkanı Gül'ü bekleyen protokolde tartışan eski vekil Kemalettin Göktaş ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın o görüntüleri ortaya çıktı.

Videoda iki ismin birbirlerine sert sözler sarf ettiği görülürken tartışmayla ilgili açıklama yapan Göktaş, "Bakan'ın beni rahatsız eden bazı tavırları vardı. Küs olsak bile bayramda barışırız" dedi.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AK Parti kurucularından eski milletvekili Kemalettin Göktaş arasında yaşanan tartışma saniye saniye görüntülendi.

BİR SÜRE SESSİZ KALDI AMA...

Kanal D'de yayınlanan görüntülerde Bakan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Gül'ü bekleyen protokolde bulunanlarla el sıkıştıktan sonra Kemalettin Göktaş'ın kendisine bilinmeyen bir nedenle çıkışına bir süre tepkisiz kaldıktan sonra eski milletvekiline yanıt verdi.

TARTIŞMA GİDEREK BÜYÜDÜ

İkili arasında tartışma büyüdü. İkiliye AK Partili Faruk Özak'ın da aralarında bulunduğu kişiler tartışmaya müdahale ederek gerilimi düşürmeye çalıştı. Bayraktar ile Göktaş arasındaki sözlü tartışma bir süre daha devam etti.

ESKİ VEKİLLE BAKAN KÜFÜRLEŞTİ

Protokolde kimsenin anlamadığı tartışmada eski vekil Göktaş'la Bakan Bayraktar birbirine çok sert sözler söyledi.

Eski vekil: Bakansan bakanlığını bil nerede duracağını öğren.

Bayraktar: Yapma böyle

Eski vekil: Tekrar yaparım geç yerine

Bayraktar: Arkadaşım bak bunları kim derse git onlara kabadayılık yap.

Eski vekil: İtlik yapma bak kafamı bozma

Bayraktar: Kim G.... uydurduysa onlara kabadayılık yap bana bunlarla gelme

Eski vekil: Terbiyesizlik yapma

Bayraktar: En büyük terbiyesiz sensin. Senden büyük terbiyesiz yok

Eski vekil: Burada K..... sen yapıyorsun. Terbiyesizlikte bile ısrar ediyor pis herif. Kabahat sende değil senin gibi adamı Bakan yapanda.

GÖKTAŞ: BENİ RAHATSIZ EDEN BAZI TAVIRLARI VARDI

Kemalettin Göktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile aralarında geçen tartışmayla ilgili Kuzey TV'ye açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yemeğine katılan Göktaş, tartışmanın ani geliştiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Adaylık süreciyle ilgili bir tartışma Bakan'la geçmedi aramızda. Bakan'ın beni rahatsız eden bazı tavırları vardı. Yani onlardan dolayı çok ani gelişen bir durum oldu. Bir tartışma oldu ama büyütülecek bir şey değil. Orada kalmıştır. Olgun insanlarız, sabırlı insanlarız bunu sürdürecek büyütecek bir durumda da değiliz. Bu tür şeyleri çok büyütmek kamuoyuyla paylaşmak doğru değil. Bizim gibi insanlar kavga etmemeli barış yapmalı. Ama zaman geldiğinde de bazen insan sinir sistemine sahip olamıyor. Biz herhalde biraz hakim olamadık ondan oldu. İnşallah bundan sonra da böyle bir şey olmaz."

"BAYRAMDA BARIŞIRIZ"

Göktaş 'küs müsünüz' sorusuna ise, "Küs olsak bile bayramda barışırız" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Göktaş: Bayraktar'ın Tavırları Beni Rahatsız Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement