Hakkari'deki Terör Saldırısı Kırklareli'nde Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Hakkari'deki Terör Saldırısı Kırklareli'nde Protesto Edildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı, Kırklareli'de ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde protesto edildi.

08.09.2015 10:31  Güncelleme: 16:41

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı, Kırklareli'de ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde protesto edildi. Vilayet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde toplanan grup, çeşitli sloganlar attı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şube Başkanı Hayri Girgin, son günlerdeki terör olaylarıyla Türk milletinin yüreğinin burkulduğunu belirterek, terör saldırılarını şiddetle ve nefretle kınadıklarını ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da her türlü terör olayını kınadıklarını bildirdi.Konuşmaların ardından grup 30 dakikalık oturma eylemi yaptı.

Bu sırada bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.Bu arada, Yayla Mahallesi'nde toplanan Roman vatandaşlar da terör saldırılarını protesto etti. Grup adına basın açıklamasını okuyan Bülent Çoban, gönüllü olarak askere gitmek istediklerini dile getirdi.

Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde protesto edildi. Atatürk Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin kişilik grup, ilçede bulunan HDP İl Başkanlığı binasına yürüdü. Parti binasına girmek isteyen gruba polis izin vermedi. Gruptaki bazı kişiler, yan taraftaki binadan il başkanlığının bulunduğu binaya girdi. Bu sırada, il başkanlığının tabelası sökülerek aşağı atıldı, camları kırıldı. Bina önüne gelen HDP İl Başkanı Şahbaz Kaya, polislerle tartıştı. Tartışmayı gören kalabalık, Kaya'nın üzerine yürüdü. Kısa süreli arbede sırasında Kaya, polis tarafından ekip otosuna bindirilerek buradan uzaklaştırıldı. Grup, daha sonra Türk bayrağı açıp slogan atarak dağıldı.

Hakkari\'deki Terör Saldırısı Kırklareli\'nde Protesto Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'deki Terör Saldırısı Kırklareli'nde Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement