Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş il merkezinde ziyaretlerde bulundu.

01.04.2017 17:59

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş il merkezinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Maviş kent merkezinde yaptığı ziyaretlerde bir AK Parti hikayesi varsa bu hikayenin kahramanlarının partiye 15 yıldır gönül verenler ve onunla bütünleşenler olduğunu söyledi.

Güçlü ve yeni Türkiye'den söz edebiliyorlarsa bunun mimarının partilerine gönül verenler olduğunu dile getiren Maviş, "Sinop'ta referandum sürecini Başbakanımızla başlattık. Ardından bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız gelerek referandum süreciyle ilgili mitingler, toplantılar gerçekleştirdi. 16 Nisan akşamı Sinop'umuzun, ilçelerimizin meydanlarında zafer kutlamayı inşallah Allah bize nasip eder. Birlikte bir zafer daha kutlamanın mutluluğunu yaşarız." dedi.

Güçsüz yönetimlerle yarınını göremeyen, geleceğe dair hiçbir hayali, umudu olmayan hükümetlerle Türkiye'yi güçlü kılamayacaklarına dikkati çeken Maviş şunları söyledi:

"Bu topraklar vatan olarak bize nasıl emanet bırakıldıysa bizden sonraki çocuklarımıza, torunlarımıza da emanetin kalmasını istiyorsak güçlü Türkiye'ye ihtiyacımız var. Güçlü Türkiye için istikrar gerekiyor. Bir daha o koalisyon dönemlerine, zayıf iktidarların, zayıf hükümetlerin kaos ve krize mahkum ettiği Türkiye'ye geri dönmemeye ihtiyacımız var.

16 Nisan bunun anahtarı olacaktır. 16 Nisan aslında 15 Temmuz'un da cevabı olacaktır. Türkiye'de hep birlikte meydanlarda nöbet tuttuk. 15 Temmuz'a karşı direndik. 15 Temmuz'un bir daha yaşanmaması için 16 Nisan'da herkesi 'evet' oyu vermeye davet ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement