HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın içerisinde bulunduğu araç takla attı - Son Dakika
Güncel

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın içerisinde bulunduğu araç takla attı

Seçim çalışmaları için Erzurum'a giden HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Buzlanma nedeniyle takla atarak şarampole yuvarlanan araçta sıkışan Beştaş ve araç içindeki 2 kişi ekiplerin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralıların vücutlarında kırıklar olduğu belirtilirken, Beştaş'ın MR'ı çekildikten sonra durumunun daha da netleşeceği öğrenildi.

13.04.2023 21:18  Güncelleme: 23:43

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gitti. Karayazı ilçesinde Beştaş, şoförü Mehmet Vefa ve ismi öğrenilemeyen bir parti yöneticisinin içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Beştaş, sürücünün virajı alamaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrilen araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan HDP'li Beştaş ve diğer iki yaralı ambulansla Karayazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi! Durumu ağır

VÜCUTLARINDA KIRIKLAR VAR

Hastanede yapılan kontrolde, yaralıların vücutlarında kırıklar olduğu belirtilirken, Beştaş'ın bilincinin açık olduğu ifade edildi. HDP kaynaklarından alınan bilgiye göre; Beştaş'a damar yolu açıldığı ve ağrı kesici verildiği öğrenildi. Karayazı Devlet Hastanesi'nden Erzurum Devlet Hastanesi'ne sevk edileceği belirtilen Beştaş'ın, burada MR'ı çekildikten sonra durumunun daha iyi görüleceği ve doktorlar ile kendisinin onay vermesi durumunda ise ambulans uçak ile Ankara'ya sevk edilebileceği belirtildi.

"ŞUURU AÇIK"

Kazaya ilişkin sosyal medyadan paylaşım yapan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Grup başkan vekilimiz sn. Meral Danış bir trafik kazası geçirdi. Şuuru açık, hayati tehlikesi yok gibi görünüyor. Ancak ayrıntılı tetkikler için Ankara'ya sevk edilecek. Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum." dedi.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın içerisinde bulunduğu araç şarampole devrildi
HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş\'ın içerisinde bulunduğu araç takla attı

Son Dakika Güncel HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın içerisinde bulunduğu araç takla attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Haydar Vurgun: Geçmiş olsun.Allah şifa versin 13 12 Yanıtla
  • Sercan Kaya: Allah acil şifalar versin inşallah 9 15 Yanıtla
  • Emre Öncel: Ay çok üzücü bir haber. 21 3 Yanıtla
  • ali ihsan Akyol: Geçmiş olsun Allah şifa versin 3 7 Yanıtla
  • Erkan Çaçen: Valla şehit evlatlarının ailelerinin bunların üzerinde bedduaları vardır bunlar bizim evlatlarımıza acımayan arsız yüzsüz zihniyetler bunun için dua etmeyeceğim bedduada ama RABBIM evlatlarının kalbine merhamet versin inşallah RABBIM bunlar için en doğrusunu bilir. 7 2 Yanıtla

Advertisement