İki Günde 5 Ev Soydular - Son Dakika
Güncel

İki Günde 5 Ev Soydular

İki Günde 5 Ev Soydular

Fatih'te şüphe üzerine bir eve operasyon düzenleyen polis, Sarıyer ve Şişli'de 5 ayrı evden çalınan eşya buldu.

30.06.2011 12:45

Fatih'te şüphe üzerine bir eve operasyon düzenleyen polis, Sarıyer ve Şişli'de 5 ayrı evden çalınan eşya buldu. Hırsızlık olayına karışan biri çocuk 3 kişi göz altına alındı.

Fatih Yavuz Selim Mahallesi'nde çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, bir bekar evinde kalan kişilerden şüphelenerek takibe aldı. Şüpheli kişilerin ellerinde hırsızlık amacıyla kullanılan bazı malzemelerle eve girdikleri gören polis, mahkemeden arama kararı alarak baskın düzenlendi. Evde yapılan aramalarda, çalıntı oldukları belirlenen 7 dizüstü bilgisayar, 1 fotoğraf makinesi, 1 LCD televizyon, 5 cep telefonu, 1 kol saati, 1 deri mont ele geçirildi. Evde bulunan Samet Ç. (20), Abdullah K. (20) ile 17 yaşındaki M. Ç. gözaltına alındı.

Yapılan araştırmada, ele geçirilen çalıntı malzemelerin 26 ve 27 Haziran 2011'de Sarıyer ve Şişli'de bulunan 5 ayrı evden çalındıkları belirlenirken, zanlılardan Samet Ç. ile Abdullah K. 'nin Sarıyer'deki evden hırsızlık yaparken apartmanın güvenlik kameralarınca görüntülendikleri ortaya çıktı. Zanlıların aynı gün Sarıyer'de bulunan bir başka evden gece hırsızlık yaptıktan sonra kendilerini gören kapıcıyı bıçakla tehdit ettikleri de belirlendi.

İşlemleri tamamlanan Abdullah K. ile Samet Ç. , Asayiş Şube Müdürlüğü'nden M. Ç. ise Sarıyer Çocuk Büro'dan çıkarılarak Sarıyer Adliyesi'ne sevk edildi. - İstanbul/ Besiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Günde 5 Ev Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement