İnsanlık Ölmemiş - Son Dakika
Güncel

İnsanlık Ölmemiş

İnsanlık Ölmemiş

Hırsızların yere düşürdüğü altınları toplayıp sahibine teslim ettiler.

11.03.2013 17:36

Hırsızların yere düşürdüğü altınları toplayıp sahibine teslim ettiler.

Adana'da, bir kuyumcunun camını kırıp hırsızlık yapmak isterken almak istedikleri altınları yere düşürüp kaçtıktan sonra olay yerine gelen vatandaşların altınları kuyumcuya vermesi "İnsanlık ölmemiş" dedirtti.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde

A.Ç (17) ve M.A (17) kafalarına geçirdikleri kapşon ile kuyumcunun önünden bir kez geçti. Zanlılar Mehmet Durak'a ait kuyumcu dükkanına 20 saniye sonra tekrar geldi. Bu kez zanlılardan biri yanında saklayarak getirdiği parke taşını kuyumcunun yanından geçerken hızla camına vurarak kırıp vitrindeki altınları almaya çalıştı. Ancak zanlılar altınları alıp kaçmak isteyince altınları alamadan yere düşürdü. Bu arada, Mehmet Durak ve arkadaşı çıkıp zanlıları kovalamaya başladı. İşyeri sahibi dükkanı bırakıp gittiği için özellikle kadınlar kuyumcunun önüne gelip yere düşen altınları toplamaya başladı. Bir süre sonra kadınlara erkeklerde eklenerek kuyumcunun altınlarını toplayıp tekrar ona teslim etti.

Polis daha sonra zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Zanlılar kısa sürede belirlenerek polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi. Olayın, bir kamera tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnsanlık Ölmemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement