İntihar Eden Müdür Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Müdür Toprağa Verildi

İntihar Eden Müdür Toprağa Verildi

Muğla'da, tartıştığı yardımcısını öldürdükten sonra aynı tabancayla canına kıyan Müdür İsmail Işıktaş son yolculuğuna uğurlandı.

02.08.2012 21:15  Güncelleme: 00:07

Muğla'da, tartıştığı yardımcısını öldürdükten sonra aynı tabancayla canına kıyan Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Muğla Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Işıktaş (56) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Işıktaş'ın kızı Beyza Işıktaş (24), YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın gönderdiği çelengin üzerindeki isim yazılı şeridi yırtıp, yere attı.

YURTKUR Muğla Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Işıktaş'ın İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınan cenazesi bugün ikindi vakti Muğla Kurşunlu Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen törene, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, öğretim üyeleri, mesai arkadaşları, ailesi ve yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 150 kişi katıldı.

Cenazede, Burcu Işıktaş (28) ve kardeşi Beyza Işıktaş, babalarının tabutuna sarılarak dakikalarca ağladı. Bu sırada tabutun yanında bulunan Yurtkur Genel Müdürü Hasan Albayrak tarafından gönderilen çelengi farkeden Beyza Işıktaş, tepki gösterdi. Çelengin üzerindeki gönderinin ismi yazılı olan şeridi yırtırak söküp, yere atan Işıktaş, 'Onların yüzünden oldu. Bir de utanmadan çelenk göndermişler" diyerek, hıçkırıklara boğuldu. İki kardeşi çevredeki yakınları teselli etmeye çalıştı. Belgin Işıktaş (54) de eşinin cenazesinde güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından Işıktaş'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı'na götürülerek, toprağa verildi.

Işıktaş'ın intihar etmeden önce tabancayla öldürdüğü yardımcısı Abdulgani Güldez'in (48) cenazesi ise toprağa verilmek üzere memleketi Erzurum'a gönderildi.

YURTKUR Muğla Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Işıktaş, dün (Perşembe) saat 17.00 sıralarında yılık izinde olmasına rağmen görev yerine gelen kendisi gibi şeker hastası olan yardımcısı Abdulgani Güldez'i çıkan tartışmanın ardından üç kurşunla öldürüp, ardından aynı tabancayla intihar etmişti. Bir yıldır sürekli olarak tartışıp, birbirlerini genel müdürlüğe şikayet ettikleri ileri sürülen Işıktaş ve Güldez'in tayin isteklerinin de kabul edilmediği iddia edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Müdür Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement