İp'den Apaydın Kampı İçin Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

İp'den Apaydın Kampı İçin Suç Duyurusu

İp\'den Apaydın Kampı İçin Suç Duyurusu

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Yurtçiçek, Adana Cumhuriyet Başsavcılıklarınca kovuşturmaya yer almadığına dair karar verdiği Hatay'daki Apaydın kampı için, bu kez Malatya 4.Ağır Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu.

11.03.2013 14:52

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Yurtçiçek, Adana Cumhuriyet Başsavcılıklarınca kovuşturmaya yer almadığına dair karar verdiği Hatay'daki Apaydın kampı için, bu kez Malatya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu.

İP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Yurtçiçek, Hatay'da kurulu bulunan Apaydın kampının mevzuata aykırı olarak oluşturulduğunu ve bu kampın oluşturulmasında sorumlu olanlar hakkında soruşturma açılması talebiyle, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptıkları başvuru üzerine kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildiğini hatırlatarak, TMK ile yetkili Malatya 4. Ceza Mahkemesi'ne itiraz başvurusunda bulunduklarını belirtti.

Yurtçiçek, Apaydın mülteci kampının Suriye'ye karşı, iç yıkıcılık ve terör faaliyetlerini yürütmek, yönetmek ve yönlendirmek için kurulduğunu iddia etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İp'den Apaydın Kampı İçin Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement