İstanbul Özürlülerspor Başkent'te Namağlup Lideri Yendi - Son Dakika
Güncel

İstanbul Özürlülerspor Başkent'te Namağlup Lideri Yendi

İstanbul Özürlülerspor Başkent\'te Namağlup Lideri Yendi

İstanbul Özürlülerspor Ankaradada Esti 3-2

21.03.2011 09:10

İSTANBUL ÖZÜRLÜLERSPOR 2 Yıldır Ampute Futbol Süper ligi'nin namağlup takımı Başkent'in Yenimahalle Belediye Engellilerspor'u kendi sahasında 3-2 yenerek namağlup ünvanına son verdi.

Maçı Ankara'dan Yenimahalle Basın Danışmanı Selçuk KOÇAK,Başkan Yardımcısı Şenol BALABAN,Yenimahalle Bld.Özürlülerspor Başkanı Fethi YAŞAR,İstanbul'dan Özürlülerspor Başkanı Ahmet KORKMAZ,Genel Sekreter Ali KALKMAZ,Yönetim Kurulundan Elif KALAYCIOĞLU,Teknik Kadrodan Kemal ÇİÇEK,REİS GIDA Temsilcileri,ALO AFİŞ Temsilcileri, Antalya'dan Antalya Engellilerspor Futbolcuları ve Yöneticileri ve Sporseverler İzledi.

İstanbul Özürlülerspor Maça Çanakkale Şehitleri afişi ile çıktı ve seyircilerden büyük alkış aldı.

"Çanakkale Şehitleri ve Japonya'da ölenler anısına saygı duruşu ile başlayan maçı Sadettin Coşkun ,İsmail Aydın,Ersin Özdemir Hakem üçlüsü'nün Yönettiği Maçı TRT 3 Naklen verdi.İlk Yarısı 0-0 Biten maçın golleri ikinci yarıda Hüseyin TÜRKMEN 38-40,Osman UZUNÇARŞI 48 İst.Özürlülerspor'dan ,İsmail TEMİZ 30 ve Fatih ŞENTÜRK 50 'de Başkent takımından geldi.

Maçın ardından REİS GIDA Temsilcileri Galip Takımı REİS Ürün Paketi ile Ödüllendireceğini ifade etti.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Maçın devre arasında kameralara konuşan Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ,Şehitlerimizin Aziz Hatıraları Önünde Saygı ile Egiliyoruz dedi.Çanakkale Destanı'nın kimliği,Milli Mücadele ve Birlik Ruhudur diyen Gündüz,Onlar "ÖNCE VATAN " dediler.Canlarını verdiler,bizler de "VARLIGIMIZ TÜRK VARLIGINA ARMAGAN OLSUN" diyoruz dedi ve yanında getirdigi Türk Bayrağını öpüp sahaya astı.

AMPUTE FUTBOLA İLGİ ARTIYOR

İstanbul Özürlülerspor Genel Sekreteri Ali KALKMAZ yaptığı açıklamada her gün artan ilgiden çok memnun oldugunu Ankara deplasmanında yaptıkları katkılarından dolayı Türkiye Ortopetik Özürlüler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ak Parti İstanbul1.Bölge Engelli Milletvekili Aday Adayı Hayri Köse 'ye, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL'a,REİS GIDA 'ya,ALO AFİŞ'e ve tüm sporseverlere teşekkür etti.

İSTANBUL ÖZÜRLÜLER KAYSERİ YOLCUSU

İstanbul Özürlülerspor Başkan Yardımcısı ve Ordu Dernekler Platformu Genel Başkanı Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletveki Aday Adayı Prof.Dr.Şener YEDİYILDIZ 'da maçın ardından çok iyi bir seri yakalayıp son üç maçımızı da kazanan futbolcularımı kutlarım dedi,ve 26 Mart'ta Kayseri' deki maça tüm sporseverleri davet ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Özürlülerspor Başkent'te Namağlup Lideri Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement