İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali - Son Dakika
Güncel

İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali

İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali

New York'un efsane gece kulübü "BoomBoomRoom" bir geceliğine İstanbul'a taşındı!

28.05.2012 11:46

ISTANBUL'74 İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali kapsamında; New York'un efsane gece kulübü "BoomBoomRoom" bir geceliğine İstanbul'a taşındı!

Amerika'nın en önemli otel zincirlerinden Andre Balazs'ın sahibi olduğu, New York'un Meatpacking bölgesinde bulunan The Standart Otel'in 18. katında yer alan ve New York eğlence hayatında bir efsane haline gelmiş "The BoomBoomRoom", ISTANBUL'74 ile İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali kapsamında İstanbul'a geldi. Esma Sultan Yalısı bir geceliğine TheBoomBoomRoom'a dönüştü vedünyanın en iyi partilerinin votkası Smirnoff eşliğinde iş, cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda isim muhteşem bir gece yaşadı.

Partiye;

Haluk Akakçe, Cem-Katia Hakko, Ronit Gülcan, Didem Soydan, Ali Emir Tapan, Simay Bülbül, Meltem Cumbul, Defne Samyeli, Tuğba Ünsal, Mirgün Cabas, Alphan Eşeli, Demet Müftüoğlu Eşeli, Ayşe Ege, Hakan Öztürk gibi isimler katıldı.

Sanat, moda ve müzik dünyasının en ses getirenparty'lerine ve davetlerine ev sahipliği yapan The Boom Boom Room, bir geceliğine Esma Sultan Yalısı'na taşındı. Kendisine has dekoru, müziği ve kokteylleriyle New York'un dillere destan partilerinin atmosferini Istanbul'a taşıyan BoomBoomRoom gecesi uzun süre hafızalardan çıkmayacak kadar görkemli geçti.Çağımızın Studio 54'ü olarak gösterilen TheBoomBoomRoom partisine Smirnoff'un birbirinden güzel kokteylleri eşlik etti.

New York gece hayatına damgasını vuranBoom Boom Room partilerinin

müdavimleri arasında Madonna, Courtney Love, Jude Law, Olivia Palermo, Lauren Santo Domingo gibi birbirinden ünlü isimler bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement