Çözüm Sürecinde 'İzleme Heyeti' Karmaşası - Son Dakika
Güncel

Çözüm Sürecinde 'İzleme Heyeti' Karmaşası

Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile görüşen HDP'li Pervin Buldan, 16 kişilik heyet oluşturulduğunu açıkladı. Ancak Akdoğan "Külliyen yalan ve uydurma" dedi.

12.03.2015 22:48  Güncelleme: 00:56

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile TBMM'de görüştü.

Buldan, bunun rutin görüşmelerden bir tanesi olduğunu belirterek, "Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile görüştük. Tabii izleme kuruluyla ilgili görüşlerimizi belirttik. Ama onların İmralı adasına ne zaman gideceği henüz netleşmedi. Hafta sonu biz gidiyoruz, bunu netleştirdik" dedi.

16 KİŞİLİK HEYET

Pervin Buldan, görüşme sonrası 16 kişilik bir izleme heyetinin oluşturulduğunu açıkladı.

Buldan, "Heyet, bölge başkanları ve akil insanlardan oluşacak. Heyet, bir sonraki İmralı görüşmesine katılacak. Görüşmeye Sırrı Süreyya Önder ile katıldık" diye konuştu.

YALÇIN AKDOĞAN İDDİALARI YALANLADI

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise çözüm sürecine ilişkin izleme heyetinde yer alan isimlerin belirlendiği iddialarıyla ilgili, "Bazı basın organlarında 16 kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek isim listesi yayınlanmaktadır. Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır" açıklamasında bulundu.

Çözüm Sürecinde \'İzleme Heyeti\' Karmaşası
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çözüm Sürecinde 'İzleme Heyeti' Karmaşası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • T.A.K HACK TİM: MHP LİLER BURADA AKP LİLERDEN OY DİLENMEYİN..SİZİN VAROLMA KAYNAĞINIZDA TÜKENDİ... 13 14 Yanıtla
  • .: TURKIYE AKP SAYESINDE CAN ÇEKIŞEREK YOK OLUYOR.BUNA DUR DEMEK ICIN MHP DIYORUM 15 11 Yanıtla
  • Mühendis : Çey MHP liler siz Savaş'tan besleniyorsunuz .. Bi bu ülkede savaş ölmesin Ölümler Olmasın diyoruz sizin isteğiniz savaş olsun insanlar ölsün ben geçineyim 17 4 Yanıtla
  • DERVIS KURTOGLU: “““HDP“““ BARAJI BASLARINIZA YIKMAYA GELIYORUZ FAZLA LAFA GEREK YOK ICRAATLE GELIYORUZ SOZDE DEGIL OZDE GELIYORUZ SUBJEKTIF DEGIL OBJEKTIF GELIYORUZ DUSUNCELERI GORUSLERI ONERILERI FIKIRLERI PRATIGE BAGLAYIP GELIYORUZ ARI GIBI CALISARAK 7 HAZIRANDA IGNELERI BU SISTEME ZIHNIYETE BATIRMAYA GELIYORUZ YUCE ALLAH IN IZNIYLE “““HDP“““OLARAK GUMBUR GUMBUR GELIYORUZ... 17 3 Yanıtla
  • Kamber : Ülkuculeri sonu geliyor unun Için. Tedirginler Zavallılar o kadarki Zavallılar kı 12 8 Yanıtla
  • Ka akıl : Havlamayın faşistler bırakında kan dursun huzur gelsin tabi sizin Canınız yanmamış tuzunuz kuru öyle yorum yazmakla bi yere gelinmez qebrağlqr 7 12 Yanıtla
  • Nko: Satın ülkeyi 5 14 Yanıtla
  • MUSTAFA YILDIZDOGAN: TEK CARE MHP 10 9 Yanıtla
  • Erd: Bu savaşın bitmesinin başka şansı yoktu,müzakere müzakere.yaşasın kardeşliğimiz. 15 1 Yanıtla
  • AKP: PKK ISTEMIYORUZ 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement