Kandaşoğlu'ndan İşgem'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kandaşoğlu'ndan İşgem'e Ziyaret

Kandaşoğlu\'ndan İşgem\'e Ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı ve adayı Zahir Kandaşoğlu, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik’i ziyaret etti.

31.10.2017 12:22

Van Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı ve adayı Zahir Kandaşoğlu, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik'i ziyaret etti.

Ziyarette İŞGEM hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, şimdiye kadar yaptıkları projelerin yanı sıra modernleşen ve gelişen İŞGEM'le ilgi kısa bir açıklama yaptı. Gedik, yeni üreticilere sunulmak üzere hazırlanan 125, 250 ve 500 metrekareden oluşan 30 adet iş yerinin hazır olduğunu ve üretim yapmak isteyenlere de gereken kolaylığı sağladıklarını belirtti.

İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik'le yeni yapılan üretim alanlarını gezen Zahir Kandaşoğlu, Vanlıların bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Bu yatırımların umut verdiğini belirten Kandaşoğlu, "Kentin ekonomik gelişmişliğine ve istihdamına katkı sunacak olan İŞGEM, Van'ı bir adım öne taşıyacak. Bölgede AB standartlarını yüzde 100 yakalamış bir proje ve örnek alınmalı diye düşünüyorum. Ekonomik gelişmeye katkı sağlamak için girişimcilerin bu fırsatları iyi değerlendirmesi lazım. İŞGEM özellikle Van ekonomisine nefes aldıracak. Bölgemizin bu tür çalışmalara ihtiyacı var" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kandaşoğlu'ndan İşgem'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement