Karabükspor'a Kongolu Forvet - Son Dakika
Güncel

Karabükspor'a Kongolu Forvet

Karabükspor\'a Kongolu Forvet

Kardemir Karabükspor, İngiltere'nin Blackpool takımının forvet oyuncusu 32 yaşındaki Kongolu Lomana Lua lua'yla anlaştı.

23.05.2012 18:15

Kardemir Karabükspor, İngiltere'nin Blackpool takımının forvet oyuncusu 32 yaşındaki Kongolu Lomana Lua lua'yla anlaştı.

Karabükspor, 4 aydır peşinde olduğu Lomana Lualua'yla 2 yıllık anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Kongolu Lualua transferini açıklarken şöyle dedi

Kendisini devre arasında takıma kazandırmak istiyorduk. 4 aydır diyalog halindeydik. O dönemde maaliyeti yüksekti ve bonservis bedeli vardı. Kendisini bonservis bedeli ödemeden kadromuza katıyoruz. Takıma büyük katkı vereceğini düşünüyoruz. Çok yönlü bir oyuncu ve vurucu gücümüz olacak. Oyuncumuz Mabiala'nın da arkadaşı. O yüzden fazla yabancılık çekmeyecek.

Başkan Şahin, oyuncularından Deumi, Hamza Çakır, Mehmet Çakır, Ragued ve Ergin Keleş'den kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini vurgularken şunları söyledi

Bu transferden yeni teknik direktörümüz Skibbe'nin de bilgisi var. Şu anda Amerika'da, ilerleyen günlerde gelecek ve transferlere devam edeceğiz. Bizi ligde taşıyacak 4-5 oyuncu alacağız. Bunun yanında 3-4 tane de takıma alternatif genç oyuncular olacak. Deumi, Hamza Çakır, Mehmet Çakır, Ragued, Ergin Keleş'e kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Bunların dışında birkaç oyuncu daha var. Ama Skibbe geldiğinde onun görüşleri doğrultusunda hareket edeceğiz.

LUALUABAŞARILI OLACAĞIM

Lualua ise yeni bir maceraya başlamak istediğini, 3 değişik ülkede Katar, Yunanistan ve İngiltere'de forma giydiğini belyirtirken şunları söyledi

Futbol hayatımının büyük bir bölümünü İngiltere'de geçirdim. Türkiye bana iyi bir opsiyon olarak geldi. Yönetimin ve başkanın tavırlarını görünce daha da çok istedim gelmeyi. Burada başarılı olacağımı ümit ediyorum. Türkiye Ligi, çokta bilinmeyen bir lig değil. Bu ligde oynayan bazı arkadaşlarım var. Makakula, Kamara, Eboue ve Mabiala'yı tanıyorum. Ben takımın bir parçası olmak ve kulübün tarihinde yer almak için geldim. Tarihe geçebilecek herhangi bir başarıda pay sahibi olmak istiyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabükspor'a Kongolu Forvet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement