Kayalıoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Üzüntüsünü İletecek - Son Dakika
Güncel

Kayalıoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Üzüntüsünü İletecek

Kayalıoğlu, Kılıçdaroğlu\'nun Üzüntüsünü İletecek

CHP'de Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, Bayramiç İlçesi'nde önceki gün ormanlık alan ve evlerle birlikte toplam 5 evin yandığı Doğancı Köyü'ne gitti.

20.08.2011 19:35

Chp'de Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, Bayramiç İlçesi'nde önceki gün ormanlık alan ve evlerle birlikte toplam 5 evin yandığı Doğancı Köyü'ne gitti.

İstanbul'dan karayoluyla Çanakkale'ye giden Ayten Kayalıoğlu'nu İl Başkanlığı önünde CHP'li milletvekilleri Serdar Soydan ve Ali Sarıbaş karşıladı. Kayalıoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayramiç İlçesi'nde önceki gün ormanlık alanda başlayan, ardından tarım arazilerine sıçrayan ve son olarak da Doğancı Köyü'nde 5 evin kül olmasına neden olan yangının üzüntü verici olduğunu söyledi. Kayalıoğlu, "Orman yangını bizi üzüntüye boğdu. Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzüntüsünü halkımıza iletmek için görevli geldim. Ormanlar bizim oksijenimizdir. Ormanların yanması bizi üzüntüye boğuyor. Bu yangında tarım alanlarının da zarar görmesi üzücü. Oradaki insanlarımızın üzüntüsü paylaşmak için buradayız" dedi.

Kayalıoğlu açıklamasının ardından, milletvekilleri Serdar Soydan, Ali Sarıbaş, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz ve bir grup partiliyle Bayramiç'e gitti. Bayramiç'te çıkan yangında 30 hektarlık orman ve 150 hektar tarım arazisi kül olmuştu. Yangında Doğancı Köyü'nde de 5 ev yanarken, ahır ve depolar da zarar görmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayalıoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Üzüntüsünü İletecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement