Kayseri "Gönüller Platformu" Siirt'te - Son Dakika
Güncel

Kayseri "Gönüller Platformu" Siirt'te

Kayseri "Gönüller Platformu" Siirt\'te

Kayseri'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından oluşan, "Kayseri Gönüllüler Platformu" Siirt STK'larıyla fikir alışverişinde bulunmak için Siirt'e geldi.

01.12.2013 12:52

Kayseri "Gönüllüler Platformu" üyeleri, Siirt'te faaliyet gösteren Eğitim-Bir-Sen Siirt Şubesi üyeleri ile buluştu. Buluşma Eğitim-Bir-Sen Siirt Şubesi'nin toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Siirt STK'larını temsilen Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikalar, Öğ-Der, Simya-Der, İHH, Medeniyet Gençliği Bölge Koordinatörü, Şefkat-Der, Norşin Eğitim Kültür Yrd. Derneği, Mustazaflar Derneği katıldı.

Platforma başkanlık eden Mazlum-Der Kayseri Temsilcisi Ahmet Taş, doğu ile batı arasında gönül köprüsü kurmak, kardeşlerimizle birlikte olmak, çözüm sürecine katkıda bulunmak amacıyla ikinci kez Siirt'e geldiklerini ve tekrar burada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Kayseri Eğitim-Bir-Sen Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Rıza Bozdağ, çözüm sürecinin barış ve huzur ortamını sağlamakta ne kadar başarılı olduğunu görmek amacıyla burada olduklarını söyledi. Kayseri'de yayın yapan Arifan Radyo'yu temsilen gelen Sadi Özmen, "Bizler dillerimizle, ırklarımızla övünen insanlar değiliz, biz sadece Müslüman olmamızla övünüyoruz. Irklar ve diller Allah'ın ayetleridir." dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kayseri 'Gönüller Platformu' Siirt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement