KEŞAN'DA BELEDİYEDEN, EMNİYETE 2 HİBE ARAÇ DESTEĞİ - Son Dakika
Güncel

KEŞAN'DA BELEDİYEDEN, EMNİYETE 2 HİBE ARAÇ DESTEĞİ

EDİRNE'de, Keşan Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hibe edilen 2 aracın teslim töreni yapıldı.

04.11.2022 15:40  Güncelleme: 15:50

EDİRNE'de, Keşan Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hibe edilen 2 aracın teslim töreni yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen teslim törenine, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, daha önce belediye tarafından emniyete 3 aracın hibe edildiğini belirterek, 'Buna ek olarak 2 araç daha elde edeceğiz. Keşan'ın güvenine, huzuruna katkı sağlamak anlamında belediyemizin diğer kurumlara olduğu gibi kurumumuzla müşterek hareket etmesi, kurumuzla dayanışma içerisinde olması birçok konuda olduğu gibi bu konuda da bizi son derece memnun etmektedir. Malumunuz üzere bu araçlar Keşan'a hizmet vermekte kullanılacak. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız, belasız günlerde kullanmak dileğiyle. Asayiş ve huzur yönünden Keşan'ı daha çok ileriye götürecek, katkı sağlayacak günler görmek temennisiyleö dedi.

'BU TAKIM RUHUNUN FARKINDA OLAN HERKESE ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise Keşan'ın refahı ve güvenliği için tüm kurumlar ile birlikte fevkalade bir dayanışma ruhu yansıttıklarını ifade ederek, 'Siyasilerimizle, vekillerimizle, belediyemizle, ilçe teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla sayın kaymakamımızın önderliğinde her türlü kurum ve birimlerimizle bu takım ruhunun farkında olan herkese örnek olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bugünde güvenliğimiz ve huzurumuz için fedakarca çalışan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ailemiz ile birlikteyiz. Onlarla birlikte olduğumuz için duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Gözbebeğimiz olan emniyet müdürlüğümüze geçen yıl 3 adet hibe araç desteği sağlamıştık. Bugünde 2 araç hibe desteğimizi hepinizin huzurunda gerçekleştiriyoruzö diye konuştu.

Konuşmaların ardından dua okunarak, kurban kesildi. Daha sonra Kaymakam Yılmaz ve Başkan Helvacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Tekin'e araçların anahtarlarını teslim etti.

KEŞAN\'DA BELEDİYEDEN, EMNİYETE 2 HİBE ARAÇ DESTEĞİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KEŞAN'DA BELEDİYEDEN, EMNİYETE 2 HİBE ARAÇ DESTEĞİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement