KKTC, Kıbrıslı Müzakerecilerin Ziyaretlerinden Memnun - Son Dakika
Güncel

KKTC, Kıbrıslı Müzakerecilerin Ziyaretlerinden Memnun

KKTC, Kıbrıslı Müzakerecilerin Ziyaretlerinden Memnun

KKTC, Kıbrıs Türk ve Kıbrıs Rum müzakerecilerinin Atina ve Ankara ziyaretlerini, son derece memnuniyet verici bir gelişme olarak değerlendirdi.

27.02.2014 22:09  Güncelleme: 23:11

KKTC, Kıbrıs Türk ve Kıbrıs Rum müzakerecilerinin Atina ve Ankara ziyaretlerini, son derece memnuniyet verici bir gelişme olarak değerlendirdi.

KKTC Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kıbrıs Türk Müzakereci Kudret Özersay'ın Atina'ya, Kıbrıs Rum Müzakerecisi Mavroyannis'in de Ankara'ya yaptığı eş zamanlı ziyaretle ilgili, ziyaretlerin son derece memnuniyet verici bir gelişme olarak değerlendirildiği kaydedildi.

Ziyaretlerin ardından yapılandırılmış müzakere safhasına geçilerek, müzakerelerin erken bir zamanda sonuç alıcı bir şekilde ilerlemesinin temenni edildiği açıklamada, "Kıbrıs Türk tarafı sürecin başlamasını müteakip masadaki iki tarafın uzlaşmaya varmasını kolaylaştırarak, çözüme ulaşılmasını hızlandıracak her türlü yapıcı girişimde bulunma ve iyi niyet göstergelerine devam etme kararlılığını muhafaza etmektedir" denildi. - Lefkoşa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KKTC, Kıbrıslı Müzakerecilerin Ziyaretlerinden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement