Kılıçdaroğlu Almanya Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Almanya Yolcusu

Kılıçdaroğlu Almanya Yolcusu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Almanya'ya gidiyor.

31.05.2014 13:58

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Almanya'ya gidiyor.

CHP Basın Birimi'nden verilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, Almanya'daki vatandaşlarla 7 Haziran günü Essen'de buluşacak.

-KILIÇDAROĞLU'NUN ALMANYA ÇIKARMASI-

Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcıları Faruk Loğoğlu, Emel Yıldırım, Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ile birlikte 6 Haziran Cuma günü Almanya'ya gidecek.

-CHP GENEL BAŞKANI CUMA GÜNÜ ALMANYA'YA GİDİYOR-

Kılıçdaroğlu 6 Haziran 2014 Cuma günü saat 15.00'te Ankara'dan İstanbul'a, saat 18.10'da ise İstanbul'dan Düseldorf'a hareket edecek. Kılıçdaroğlu, 7 Haziran günü saat 18:25'te Düseldorf'tan İstanbul'a hareket edecek ve saat 23:50'de İstanbul'dan Ankara'ya dönecek.

-CUMARTESİ GÜNÜ ESSEN GRUGAHALLE SALONU'NDA KONUŞACAK-

Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun katılımı ve konuşmasıyla 7 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'te Essen Grugahalle Salonu'nda "büyük buluşma"nın gerçekleşeceği ifade edildi.

-YURT DIŞINDAKİ SEÇMENE KONUŞACAK-

Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 14:00'te Norbertstraße, 45131 Grugahalle Salonu Essen'de "büyük buluşmayı" gerçekleştireceği belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Böylece, yurt dışı örgütlerimiz ve partimizle dayanışma halinde olan sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Türkiye'yi demokrasi ve özgürlüklere taşıyacak tarihi bir sürecin küresel plandaki meşalesi Essen'de ateşlenecek."

Açıklamada CHP'nin benzeri temaslarıyla, etkinlikleriyle içerde de dışarıda da Türkiye'nin birleştirici gücü olmaya devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Almanya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement