Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler Grubu Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler Grubu Toplantısına Katıldı

Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler Grubu Toplantısına Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalistler Grubu toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.

15.05.2013 14:00

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalistler Grubu toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.

Brüksel'deki yoğun gündemini CHP Genel Başkan Yardımcıları Faruk Loğoğlu ile Umut Oran, Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan ve CHP Avrupa Birliği Temsilcisi Kader Sevinç ile birlikte sürdüren CHP Lideri Kılıçdaroğlu güne Avrupa Parlamentosu'nda başladı.

Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu (S&D) Başkan Yardımcısı Libor Roucek ve Avrupa Parlamentosu protokol sorumlularının karşılayıp eşlik ettiği Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu (S&D)?nda bir konuşma yaptı.

Programına S&D Grup Başkanı Hannes Swoboda ile ortak basın açıklaması yaparak devam eden Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Milletvekilleri ve S&D Grup Başkan Yardımcısı, Avrupa Parlementosu Milletvekili Libor Roucek ile de görüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler Grubu Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement