Kılıçdaroğlu, Demirel'e Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Demirel'e Taziye Ziyaretinde Bulundu

Kılıçdaroğlu, Demirel\'e Taziye Ziyaretinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e taziye ziyaretinde bulundu.

28.05.2013 23:24  Güncelleme: 23:50

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Süleyman Bey, büyük acılara göğüs germiş bir kişi, bu acıyı da atlatacaktır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i, eşi Nazmiye Demirel'in vefatı nedeniyle Güniz Sokak'taki evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP yöneticileri Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Nihat Matkap, Haluk Koç ve Bülent Tezcan, TBMM Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM İdare Amiri Malik Ejder Özdemir ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray konuta gelişlerinde Demirel'in özel doktoru Aylin Cesur tarafından karşılandı.

AÇILAN TAZİYE DEFTERİNE YAZDI

Demirel'e başsağlığı dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, evden ayrılırken Nazmiye Demirel için açılan taziye defterine de duygularını yazdı. CHP lideri mesajında 'Nazmiye Demirel, yıllarını siyaset ortamında geçirdi..Saygın bir kişiliği vardı. Eşinin sessiz ama en büyük destekçisiydi. O da gözaltına alındı.. Bedel ödedi eşiyle birlikte.. Allah rahmet eylesin.. Nur içinde yatsın' satırlarını kaleme aldı.

BERABER BEDEL ÖDEDİLER

Kılıçdaroğlu daha sonra gazetecilerin soruları üzerine, Nazmiye Demirel'in vefatından dolayı herkese başsağlığı diledi. Eşinin vefatının ardından 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in metanetli olduğunu bildiren Kılıçdaroğlu, "Süleyman bey, büyük acılara göğüs germiş bir kişi, bu acıyı da atlatacaktır" diye konuştu. Demirel çiftinin uzun zamandır birlikte olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Beraber bedel ödediler ama demokrasi ve özgürlük için yılmadılar, mücadelelerini sürdürüyorlar. Süleyman Bey olayları, gelişmeleri yakından izliyor. Kendisine bu konuda 'Gelişmeleri izliyor musunuz' diye sorduğumda, 'Buna mecburum' dedi. Çünkü hala Türkiye ile ilgili sorumluluk sahibi bir kişi olduğuna inanıyor. Biz de öyle inanıyoruz. kendisi sorumluluğunun bilincinde olan bir Cumhurbaşkanı."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Demirel'e Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement