Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehitler parkından genel görüntüler Hümeyra Dalkıran'ın konuşması Hilal Yıldırım'ın konuşması Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri AK Parti Bilecik Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini protesto etmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

07.04.2016 15:58

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehitler parkından genel görüntüler

Hümeyra Dalkıran'ın konuşması

Hilal Yıldırım'ın konuşması Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

AK Parti Bilecik Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini protesto etmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

İnsan Hakları Birim Başkanı Hümeyra Dalkıran, Şehitler Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği; ahlak ve insaftan yoksun ifadelerin ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyledi.

Dalkıran, 5 Nisan 2016'da milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı'nın bir kadına hakaret ettiğini anımsatarak, kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü olan sözlerinden dolayı, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı'nı bir kez daha şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Dalkıran, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri, riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz.Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz.".

Basın açıklamasına, AK Parti Bİlecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Kılıçdaroğlu\'nun Bakan Ramazanoğlu\'na Yönelik Sözleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement