Kırıkkale 22. Dönem Kırıkkale Milletvekili Yılmazer Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale 22. Dönem Kırıkkale Milletvekili Yılmazer Toprağa Verildi

Kırıkkale 22. Dönem Kırıkkale Milletvekili Yılmazer Toprağa Verildi

22. dönem Kırıkkale milletvekili Yılmazer toprağa verildiAK Parti 22. dönem Kırıkkale Milletvekililiği yapan, MKE Kurumu Pirinç Fabrikası'nın da eski müdürlerinden olan 62 yaşındaki Murat Yılmazer, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

08.07.2016 15:54

22. dönem Kırıkkale milletvekili Yılmazer toprağa verildi

AK Parti 22. dönem Kırıkkale Milletvekililiği yapan, MKE Kurumu Pirinç Fabrikası'nın da eski müdürlerinden olan 62 yaşındaki Murat Yılmazer, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Murat Yılmazer için TBMM'de düzenlenen tören sonrası getirildiği Kırıkkale'de Cuma namazına müteakip, Yenimahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yılmazer'in cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataç, Van Milletvekili ve eski Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Ankara Milletvekili TBMM idare Amiri Ahmet Gündoğdu, milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe belediye başkanları, eski milletvekilleri, partililerle vatanadşlar katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale 22. Dönem Kırıkkale Milletvekili Yılmazer Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement