Kırıkkale-Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir:´Seçimlerde Kırıkkale´De 3-0 Yapacağız´ - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale-Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir:´Seçimlerde Kırıkkale´De 3-0 Yapacağız´

Kırıkkale-Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir:´Seçimlerde Kırıkkale´De 3-0 Yapacağız´

Kırıkkale'de Zühtü Aksakal'dan Boşalan AK Parti İl Başkanlığına Getirilen Mehmet Demir, İl Başkanlığı Binası Önünde Düzenlediği Basın Toplantısında, Genel Seçimlerde Kırıkkale'de 3-0 Yapacaklarını Söyledi.

31.12.2010 17:56

Kırıkkale'de Zühtü Aksakal'dan boşalan AK Parti İl Başkanlığına getirilen Mehmet Demir, il başkanlığı binası önünde düzenlediği basın toplantısında, genel seçimlerde Kırıkkale'de 3-0 yapacaklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından göreve atanan Mehmet Demir'in sokakta düzenlenen basın toplantısında AK Parti Milletvekili Mustafa Özbayrak, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile çok sayıda vatandaşlar katıldı. İl Başkanı Mehmet Demir, ôİkinci kez göreve gelmekten son derece mutluyum. Başbakanımızın bana verdiği görevi eskiden olduğu gibi en iyi şekilde yerine getirmek için kararlıyım. Tüm AK Partililer olarak görevimizin bilinci içinde olacağız. Birlik ve beraberlik içinde genel seçimlerde en büyük hedefimiz 3-0 yapmaktır. Beni bu göreve layık görenleri önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulumuzla birlikte mahcup etmeyeceğim. Herkesin fikrine sahip çıkıp herkesi kuçaklayacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale-Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir:´Seçimlerde Kırıkkale´De 3-0 Yapacağız´ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement