'Kız İsteme' Cinayetinde 60'ar Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

'Kız İsteme' Cinayetinde 60'ar Yıl Hapis Cezası

\'Kız İsteme\' Cinayetinde 60\'ar Yıl Hapis Cezası

Kayseri'nin İncesu İlçesinde geçen yıl dövülerek öldürüldüğü iddia edilen Şerife Süslü ve oğlu İbrahim Süslü cinayetinde karar çıktı.

20.05.2011 15:30

Kayseri'nin İncesu İlçesinde geçen yıl dövülerek öldürüldüğü iddia edilen Şerife Süslü ve oğlu İbrahim Süslü cinayetinde karar çıktı. Tutuklu yargılanan Hayrettin Şimşek ile oğulları Mehmet ve Osman Şimşek , 60'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İncesu ilçesinde 8 Şubat 2010'da Mehmet Şimşek, kardeşi Osman Şimşek ve babası Hayrettin Şimşek'in sabaha karşı evlerine giderek odun ve demir sopalarla döverek öldürdüğü iddia edilen İbrahim Süslü ve Şerife Süslü cinayeti duruşması, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada hakim karşısına çıkan Mehmet, Osman ve Hayrettin Şimşek kasten adam öldürmek suçundan 60'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşma sonrası Şimşek ailesinin yakınları adliye önünde karara itiraz etti. İbrahim Süslü ve annesi Şerife Süslü'yü Mehmet, Osman ve Hayrettin'in öldürmediğini öne süren tutukluların yakınları sinir krizi geçirdi. Osman Şimşek'in kayınpederi olduğunu söyleyen Ramiz Ceylan, kendilerinin 'Kürt' kökenli olduğunu, bu nedenle Mehmet ile evlendirmek için istedikleri İbrahim Süslü'nün kızı Ebru'yu kendilerine vermediklerini belirtti. Ramiz Ceylan, "Baba Hayrettin ve oğulları, Süslü ailesinin evine gidip anne ve oğlunu döverek öldürmedi. Cinayet, Süslü ailesi içerisinde gerçekleşti" iddiasında bulundu. Sanıkların avukatı Ayhan Turan da kararı temyiz edeceklerini söyledi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kız İsteme' Cinayetinde 60'ar Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement