Kocaeli Kafkas Avrupa'ya Uçuyor - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kafkas Avrupa'ya Uçuyor

Kocaeli Kafkas Avrupa\'ya Uçuyor

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği'nin dans ekiplerinden olan Amra Ekibi'nin bu yaz Avrupa'da birçok ülkede gösteri yapması planlanıyor.

30.11.2013 12:01

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği'nin başarılı dans ekiplerinden Amra Ekibi yaz mevsiminde Avrupa turnesine çıkıyor. Yapılan planlamaya göre ekip Avrupa'da Yunanistan'dan Almanya'ya kadar birçok ülkede gösteriler sunacak. Yapılacak olan gösteriler hem Kafkas kültürü tanıtılacak hem de renkli bir coğrafya olan Türkiye tanıtılacak. Önceki Akşam Kocaeli Kafkas Kültür Derneği binasında velilerle ve dernek üyeleriyle toplantı yapıldı. Dernek Başkanı Sami Korkut ve Yönetici Erdal Çatan yapılan toplantıda velilere ve üyelere yapılması planlanan turne ile ilgili bilgi verdi. Yapılan toplantıya aileler geniş katılım gösterdi.

AYAK BASILMADIK ÜLKE KALMAYACAK

Erdal Çatan ve Sami Korkut velileri ve üyeleri bilgilendirme toplantısında, "Amra ekibi yapılacak turne ile hem ülkemizi hem de Kafkas kültürünü tanıtacak. Planlamaya göre 15 Ağustos'ta Bulgaristan, 16 Ağustos'ta Sırbistan, 17 Ağustos'ta Macaristan, 18 Ağustos'ta Avusturya, 19 Ağustos'ta Çek Cumhuriyeti, 20 Ağustos'ta Almanya, 21 Ağustos'ta İtalya, 23 Ağustos'ta Slovenya, 24 Ağustos'ta Hırvatistan, 25, 26, 27, 28, 29 Ağustos tarihlerinde Makedonya, 30 Ağustos'ta Yunanistan ve 31 Ağustos'ta Türkiye'de büyük gösteriler yapılması planlanıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Kafkas Avrupa'ya Uçuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement